Last news in Fakti

15 Август, 2021 09:34 2 141 5

Лудогорец прибира 16 милиона евро ако влезе в групите на Шампионска лига

  • лудогорец-
  • шампионска лига

Загуба пък гарантира 5 млн. евро плюс влизане в групите на Лига Европа, което добавя 3,63 млн.

Лудогорец е на прага на спечелването на колосална сума от евротурнирите. "Орлите" са на плейоф за място в групите на Шампионската лига.

Загуба в него гарантира 5 млн. евро плюс влизане в групите на Лига Европа, което добавя 3,63 млн. След това там се плаща по 630 000 евро за победа и 210 000 за равенство. Лудогорец също участва в разпределянето на средствата на база своя 10-годишен коефициент.

При победа в плейофа с Малмьо нещата се изстрелват в космоса - Лудогорец ще си гарантира минимум 16 млн. евро (31,2 млн. лева), пише "Мач Телеграф". Отделно всяка победа в ШЛ се равнява на приход от 2,8 млн., а ремито е оценено на 930 000 евро.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    7 1 Отговор
    За тези пари си заслужава да се понапънат.
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 0 Отговор
    Колко от вас познаха елиминирането на олимпиакос........бг....

    Коментиран от #4

  • 3 ДърТ

    4 0 Отговор
    Халал да са им..дано успеят. Аз като българин, ще им стискам палци, въпреки, че не съм им фен!
  • 4 Дълбоко изглупял

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Незнам, ма само ти се изложи с осиека и продължаваш тук-таме да ръсиш глупости. По-полека рипай. Хем пледираш за треньора, хем и за кешера. Не виждаш ли че са в професионален конфликт. И не само тренерът, почти целият отбор отказва да играе само за да му създава положения за пропиляване. И продължавам да те питам кога ще напишеш една добра дума за Доминик вместо да ми хвалиш изчерпани наемници.
  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    Да не смяташ,че залагайки винаги се печели????Майсторството е да станеш от масата с повече пари от колкото сядаш!Лично аз съм изненадан от класирането на ЦСКА!Мога да им кажа Браво и успех срещу Пилзен.В ЦСКА има качествени играчи и този треньор пасва на отбора за разлика от чичовото!Гледа ли 2рия мач на лудогорец....Нещо да кажеш за Треньорът им...Включително и 2гол,като спря конника без глава да бие дузпа,която си изработи!Лудогорец са ми интересни!Очаквам да докажат теорията ми....Треньора прави отбора,а не играчите!