26 Август, 2021 22:08 3 022 5

Тенис легенда: Много съм тъжен за Рафа Надал, но той ще се завърне по-силен от всякога

  • матс виландер-
  • рафаел надал-
  • рафа надал-
  • надал

"Вярвам в положителното развитие на нещата, защото има много още какво да даде на всички“, каза Матс Виландер

Тенис легенда: Много съм тъжен за Рафа Надал, но той ще се завърне по-силен от всякога - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

За първи път през тази седмица Рафаел Надал изпадна от топ 4 на световния тенис елит. Испанецът вече заема петата позиция в световната ранглиста, но за съжаление на многобройните фенове на Матадора по целия свят, той няма да играе до края на сезона заради стара контузия в крака.

Рафа би трябвало да се завърне отново през 2022 година, а огромното си разочарование от случващото се изрази бившият шведски тенисист Матс Виландер. Той заяви, че е изключително тъжен за ситуацията, в която се намира Надал и допълни, че силно се надява отново да види испанеца на корта през следващия сезон.

„Много съм тъжен за Рафа и това, което се случва с него. Действително, ситуацията е доста неприятна, но той е велик шампион и аз съм сигурен, че ще се завърне по-силен от всякога. Няма никакво значение, че изпадна от топ 4, всичко това са просто числа. Феновете по целия свят обожават Надал и чакат с нетърпение отново да го видят на корта. Вярвам в положителното развитие на нещата, защото има много още какво да даде на всички“, призна той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    5 2 Отговор
    така така.....Матс.....ти сам не си вярваш на това което казваш.....що се излагаш
  • 2 Буха ха

    2 2 Отговор
    Който много се зоба страда от контузии в края на кариерата си. Със зоб се правят мускули, но костната система, стави, сухожилия не се променя особено. Затова треньорите като търсят таланти гледат за правилната структура на тялото, да може да понасят големите натоварвания след като се напомпат.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    3 0 Отговор
    Абе малоумници..Вие някога играли ли сте тенис.Знаете ли за какво натоварване иде реч и то на макс.Един от вас ,които знаете да обиждате само ,с цигара и бира в ръка, колко ще издържиш на корта преди да припаднеш?Много глупав народ и на по зле отива.Няма да се оправи България докато е населена с глупаци

    Коментиран от #5

  • 5 Евала пич

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дон Франко Де Ла Бранко Барезе":

    Тези първите два примата , които са коментирали Рафа не заслужават дори да им се изплюе човек в лицето, толкова са малоумни…