Last news in Fakti

22 Август, 2021 15:41 2 683 1

Треньорът на Рафа Надал говори за проблемите на Матадора

  • карлос моя-
  • рафаел надал-
  • контузия

"На червени кортове дискомфортът му е минимален, но щом стъпи на твърда настилка, болката се усилва", разкри Карлос Моя

Треньорът на Рафа Надал говори за проблемите на Матадора - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Треньорът на Рафаел Надал, а именно големият тенисист от близкото минало - Карлос Моя, разказа повече за травмата на испанския шампион.

"Надал дълго време не се чувстваше добре. На червени кортове дискомфортът му е минимален, но щом стъпи на твърда настилка, болката се усилва. Моите най-големи опасения се потвърдиха, въпреки че за проблемите на Рафа се знаеше отдавна. За съжаление той трябва да пропусне остатъка от сезона", каза Моя пред We Love Tennis, цитиран от БТА.

35-годишният Надал е 20-кратен победител в турнирите от Големия шлем и е олимпийски шампион от Рио де Жанейро през 2016 година. Той ще се опита да се подготви по най-добрия начин за следващия сезон.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 името говори

    0 0 Отговор
    Името е всичко. Ето Надал- сигурно е наддал (на години и кила). Или Димитров- дими и трови(трябва му катализатор). И колко още...