Last news in Fakti

20 Август, 2021 16:46 1 864 2

Рафаел Надал също прекрати сезона си

  • надал-
  • време-
  • възстановяване-
  • контузия-
  • болки-
  • прекратяване-
  • сезон

"От около една година усещам как проблемите ми с контузията се усложняват и поради това ще се наложи да отделя известно време за нейното възстановяване", написа испанецът в социалните мрежи

Рафаел Надал също прекрати сезона си - 1
Снимка: БГНЕС

Испанският тенисист Рафаел Надал стана поредният тенисист, който няма да играе до края на сезона. Матадора обяви лошата новина чрез съобщение в социалните мрежи и така разочарова феновете на тениса. 35-годишният испанец е поредната звезда, която няма да радва запалянковците с изявите си до края на 2021 г. Преди това подобен ход обявиха Роджър Федерер и Доминик Тийм, които също лекуват контузии.

“Здравейте, искам да ви информирам, че за съжаление трябва да сложа край на сезон 2021. От около една година усещам как проблемите ми с контузията се усложняват и поради това ще се наложи да отделя известно време за нейното възстановяване. Взех решението, след като го обсъдих с екипа и семейството си. Мисля, че това е правилният път. През годината пропуснах важни за мен турнири като “Уимбълдън” и Олимпиадата, а сега към този списък се прибавя и US Open”

Ще се опитам да разбера какво не е наред с крака ми. Това не е нова контузия, чувствам болките в тази зона още от 2005 г. Именно те ми попречиха да развия още повече спортната си кариера през годините. Ще потърся различен начин на лечение, за решим проблема. Напълно съм мотивиран да се завърна в най-добрата си форма и да продължа да се състезавам. Благодаря подкрепата и разбирането. Обещавам ви, че ще работя усилено, за да продължа да се наслаждавам на този спорт още известно време”, обяви Надал.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жайме

    2 0 Отговор
    Ще потърся различен начин на лечение, за да решим проблема. ЖЕЛАЯ УСПЕХ И ЗДРАВЕ НА РАФАЕЛ НАДАЛ! УДОВОЛСТВИЕ Е ДА ГО ГЛЕДАШ НА ТЕНИС КОРТОВЕТЕ.

    Коментиран от #2

  • 2 Така е

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Жайме":

    Но най голямото удоволствие е да го гледаш на кортовете е как пада от истинския майстор Федерер.