3 Септември, 2021 11:06 4 170 3

Гризман избра неочакван номер при завръщането си в Атлетико

  • антоан гризман-
  • барселона-
  • атлетико мадрид

Френският национал ще носи фланелката с номер 8 на гърба си при столичани

Гризман избра неочакван номер при завръщането си в Атлетико - 1
Снимка: БГНЕС

Антоан Гризман изненадващо избра номер 8 на гърба си през следващата кампания в Атлетико Мадрид, обявиха официално от клуба. „Малкият принц“ няма да носи любимия си номер 7, с който се подвизаваше в Барселона, както и в националния отбор на Франция.

Гризман напусна Барселона в последните часове на трансферния прозорец и се завърна при шампионите от Атлетико, където ще играе под наем до края на сезона с задължителна опция за покупка.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен

    6 4 Отговор
    Гризман се видя,че е посредствен футболист...
  • 2 Дидо

    8 3 Отговор
    Атлетико са тарикати...А БарЦелона,са най -малоумния клуб..Купуват за 120милиона и след 2години го връщат на същия клуб за 40милиона.. Шефовете им са бавноразвиващи...Нищо чудно сега да продадат каутиньо на Ливърпул за 10милина евро..
  • 3 Този е една

    0 0 Отговор
    от свръхнадценените посредствености. Барселона не сбърка, като го огсвири - не става. Видяхме го и на клубно ниво, и на национално. Няма качествата на свръхзвездите - би бил добър в отбор като нашия, но не повече.