Last news in Fakti

4 Септември, 2021 09:19 6 593 4

Барселона би шута на голям свой талант

  • алекс коядо-
  • барселона

Каталунците не са регистрирали нито в първия, нито в Б отбора Алекс Коядо

Барселона би шута на голям свой талант - 1
Снимка: БГНЕС

Миналогодишният капитан на Б отбора на Барселона Алекс Коядо не бе регистриран нито в първия, нито във втория отбор. 22-годишният плеймейкър бе почти договорен в края на последния ден от трансферния прозорец за Шефийлд Юнайтед под наем до края на сезона, но сделката пропадна.

Каталунците все пак продължават да търсят отбор, в който Коядо да продължи развитието си. Вариант за него е сделка за наем в Русия или Турция, където пазарите са отворени до 7 и 8 септември.

Роналд Куман бе категоричен в намеренията си, че няма да разчита на един от най-големите таланти на известната школа на Барселона „Ла Масия“.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В Барселона не разбраха!

    8 2 Отговор
    Че от всяко дърво свирка не става, още по-малко треньор!
  • 2 Критичен

    9 1 Отговор
    нито от стоичков стана треньор, нито от тоя тулуп куман, съвсем ще унищожи барселона ..............
  • 3 РиСтО СтоИчКОФ

    12 0 Отговор
    Куман е безнадежден случай,все си мислех че от ван Гаал няма по лош треньор,ама явно има.
  • 4 стоян александров

    2 0 Отговор
    Надути и глупави холандци. Футболисти ОК амааааа тренери гола вода. До зимъска този е вън. Но щетиъе ще са големи и за милярди ойро. И брз туй тез от Барца са слабаци. Винаги имат късмета с няйой супер футболист. А с толкоз милиони задължения що не обявят фалит и да слагат и те после тирето.