Last news in Fakti

4 Септември, 2021 20:05 2 653 2

Защитник на Барселона се разплакал

  • самуел умтити-
  • барселона-
  • жоан лапорта

Самуел Умтити е плакал по време на среща между него и представители на Барселона

Защитник на Барселона се разплакал - 1
Снимка: БГНЕС

Световният шампион от 2018 Самуел Умтити е имал среща с ръководството на Барселона по средата на месец август, съобщава каталунската медия „Мундо Депортиво“. На срещата са присъствали Жоан Лапорта, както и важни лица от офисите на „блаугранас“.

Централният бранител е обяснил своята версия за ситуацията в последните месеци, за слабата му форма и за факта, че именно Лапорта искаше да се раздели с него това лято.

На сбирката той е изразил своите мотиви за това, че трябва да остане. Представителите на Барселона са изслушали внимателно думите на бившия френски национал и са решили, че ще е правилно да му бъде даден втори шанс.

Умтити е благодарил на президента Лапорта за доброто отношение към него в срещата и го е прегърнал плачейки.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДяДо Ви КуРтИ оТ СеЛо ПиПерКоВо

    4 2 Отговор
    Ще се разплача,колко трогателно..
  • 2 Alex

    0 0 Отговор
    Tочно така му се искаше на Куман да се случи и с Меси.Аман-заман,остави ме и ще ти бъда верен до гроб.Е,Куман сега ще се прави на велик треньор с всички летящи холандци,само и само Меси да го няма в Барса.Заедно с Портата го изгониха най-вулгарно и ще бъдат запомнени като най-големите разрушители на великия отбор!