Last news in Fakti

6 Септември, 2021 14:36 3 852 2

Манчини след мача с Швейцария: Точно както срещу България!

  • роберто манчини-
  • италия-
  • българия-
  • швейцария-
  • световни квалификации

Има моменти, в които топката просто не влиза

Манчини след мача с Швейцария: Точно както срещу България! - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на Италия Роберто Манчини вярва, че футболистите му са създали твърде много голови положения в мача с Швейцария (0:0), за да не спечелят. В началото на второто полувреме европейските шампиони дори получиха правото да изпълнят дузпа, но Жоржиньо я пропусна. Очакванията са, че двата тима ще се борят за първото място в класирането в групата на България от световните квалификации.

“Има моменти, в които топката просто не влиза. Пак ще кажа - имахме твърде много голови положения, за да не спечелим този мач”, каза Манчини пред RAI Sport.

“Не става дума за дузпата, в други ситуации трябваше да бъдем по-решителни, по-ефективни, по-прецизни. Точно както и срещу България, това беше мач, който трябваше да спечелим, предвид създадените от нас голови положения. През второто полувреме ни беше по-трудно, но създадохме положения, както през първата, така и през втората част, което означава, че отборът действително е играл добър футбол”, коментира след срещата Манчини, а на въпрос дали мачът между същите два отбора през ноември на италианска земя ще бъде с решаващо значение за първото място в групата, опитният специалист отговори: “Така мисля, да”.

Манчини бе попитан и дали ще направи промени в стартовия състав на “Скуадра адзура” за двубоя с Литва.

“Момчетата са уморени, така че със сигурност ще има някои промени. Това беше пропусната възможност, точно както бе и в четвъртък. Съвсем същото”, заяви бившият наставник на Манчестър Сити.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор
    нещо за ФРЕНСКИЯ ФУТБОЛИСТ ПОЧИНАЛ СЛЕД 35 ГОДИНИ КОМА защо не пишете
  • 2 Гунди

    1 1 Отговор
    Просто сте слаби,жабарчета.