6 Септември, 2021 10:54 3 624 8

Борислав Михайлов призова Красен Кралев да не прави интриги в националния отбор

  • борислав михайлов-
  • красен кралев-
  • национален отбор-
  • световни квалификации-
  • ясен петров

Не искам да коментирам който и да е където и да е в неговите собствени сайтове

 Борислав Михайлов призова Красен Кралев да не прави интриги в националния отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на БФС Борислав Михайлов призова бившия спортен министър Красен Кралев да не прави интриги в националния отбор. Повод за това бе пост във “Фейсбук” на Кралев, в който написа, че ако зависело от Михайлов, Ясен Петров никога нямало да бъде селекционер на националния тим.

“Беше хубаво да победим за самочувствието на младите момчета, защото вкараха много агресия и желание за победа. След толкова престижен равен мач срещу Италия е трудно да се събереш. Браво на момчетата! Много рядко сме в ролята на фаворити. По-добре е да сме аутсайдери. Събираме точка по точка и накрая ще смятаме математически”, каза Михайлов по повод шансовете на България за второто място в групата след победата с 1:0 над Литва в световна квалификация.

Относно това дали е разговарял днес с Димитър Бербатов, който също бе в ложите на “Васил Левски”, президентът на футболния съюз заяви:

В заключение Михайлов бе попитан и как ще коментира думите на Красен Кралев от перди няколко дни.

“Не искам да коментирам който и да е където и да е в неговите собствени сайтове. Много съм доволен от Ясен и го поздравявам за това, което прави. И без интриги повече”, призова Михайлов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коцалиев

    20 1 Отговор
    Прасен Кралев отдавна трябваше да е в зятвора а не дя купува бивши сгради ня ЧЕС в София и голями други петна по София и морето и дя строи хотели и голями собствени молове и офис сгради. Да се съсредоточи Гешев и да го заключва
  • 2 Зоро

    14 3 Отговор
    Когато перуката-алкохолик бъде изхвърлен от БФС, българският футбол ще тръгне нагоре
  • 3 Левскар

    15 1 Отговор
    Не съм фен на управленеца Михайлов, обаче какво иска да каже Красен че той ли е назначил треньора или Боко? Стават смешни вече политиците като се зададът избори. Красен бил наравил така че да имаме медали на Олимпиадата, той сега бил направил така, че Ясен Петров да е селекционер айде стига глупости вече.
  • 4 Айнщайн

    9 0 Отговор
    "Събираме точка по точка и накрая ще смятаме математически..." - А, Боби, ти ако искаш смятай филологически, че за теб е страшно трудно да сметнеш 1+1+3. Палячо
  • 5 Коч

    3 1 Отговор
    Хвала на Дон Перуци. Перуци президент
  • 6 Правилно

    2 12 Отговор
    След конфуза в Белград на Боко му писна от този палячо и му посочи вратата.Да не се лъжем, че друга причина има.Четвъртите така са се окопали и лапкат, че отърване няма.А че Боко наля най много кинти в спорта последните 30 г. спор няма. И резултата се видя на Олимпиядата. Ако беше още шеф Кралев щеше да има много бонуси за медалистите. Сега потупване по рамото и толкова.

    Коментиран от #7

  • 7 Левски 1914

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Правилно":

    Преди да дойде Боко биехме Германия, Франция, Аржентина и др. сега бием Литва със зор.
  • 8 Цаци Маци

    2 0 Отговор
    Я елате ,пиленца ,при Цацко ! В КПКОМПИ!!! ВСИЧКИ ,ДО ПОРТИЕРА В БФС И ММС !