6 Септември, 2021 18:32 1 916 0

След скандално прекъснатия двубой: Бразилия си спретна мачле

  • бразилия-
  • аржентина-
  • световни квалификации

“Бразилия срещу Бразилия”, написа в социалната медия Алекс Сандро

След скандално прекъснатия двубой: Бразилия си спретна мачле - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилските национали изиграха приятелско мачле помежду си, след като двубоят с Аржентина от световните квалификации скандално бе прекъснат още в самото си начало.

До това се стигна, след като на терена нахлуха служители на здравните власти в опит да отстранят част от играчите на гостите от Аржентина, които били попълнили неверни данни при пристигането си в Бразилия и се смята, че са нарушили протоколи, свързани с коронавируса.

Левият бек на Ювентус Алекс Сандро публикува в Instagram снимки от вътрешната контрола, която бразилските национали са си организирали, като показа, че дори е получил удар в крака.

“Бразилия срещу Бразилия”, написа в социалната медия Алекс Сандро.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА