Last news in Fakti

7 Септември, 2021 06:41 1 808 3

БФС подновява договора на Ясен Петров

  • ясен петров-
  • бфс-
  • национален отбор

До момента специалистът върши чудесна работа с националния отбор

БФС подновява договора на Ясен Петров - 1
Снимка: БГНЕС

Българската централа ще активира клаузата за удължаване на договора с една година на националния селекционер Ясен Петров. До момента специалистът върши чудесна работа с националния отбор.

Бившият наставник на Левски и Локомотив София пое „трикольорите“ през януари. Именно тогава вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов обяви, че контрактът на селекционера е за 1+1 години. Именно възможността за удължаване ще бъде използвана от българския футболен съюз с още една година активирана от централата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 анонимен

    3 2 Отговор
    Нищо не е направил по различно от предшествениците му???!!! Щом Емил Костадинов го оценява, няма лошо,умстения багаж и на двамата им е едно и също!!! Колко ли им е теста за интелигентност???

    Коментиран от #2

  • 2 Komapak

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "анонимен":

    +++++++😀
  • 3 Муаха-ха-ха-ха...

    0 1 Отговор
    Тоя освен да ги води по кръчми и бардаци нищо не е направил.Ама като ги видиш пияниците от БФС и ти става ясна картинката.