Last news in Fakti

8 Септември, 2021 13:10 2 628 8

Бербатов: Доволен съм, че съдът доказа, че сме си свършили работата по законен път

  • димитър бербатов-
  • бфс-
  • борислав михайлов-
  • конгрес

Бербатов призна, че ако от БФС не искат да организират изборите, то той и екипът му ще се заемат с удоволствие с тази задача

Бербатов: Доволен съм, че съдът доказа, че сме си свършили работата по законен път - 1
Снимка: БГНЕС

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов призна, че е останал доволен от решението на Софийския градски съд да насочи конгрес на 12 октомври. По-рано днес решението бе взето и така избори за нов президент на БФС ще има през следващия месец.

"Съдът се произнесе по решението на клубовете и конгресът трябва да бъде свикан. Не може да бъде обжалвано. Датата е 12 октомври", заяви пред "БТВ" Бербатов.

"Доволен съм, че съдът направи нужното и доказа, че сме си свършили работата по законен път. БФС отхвърли тази декларация, което беше напълно неправилно. Ние сме щастливи, защото клубовете искаха точно това", каза още бившият нападател на Манчестър Юнайтед, който е и основният конкурент за поста на Борислав Михайлов.

Бербатов призна, че ако от БФС не искат да организират изборите, то той и екипът му ще се заемат с удоволствие с тази задача.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Историк

    34 4 Отговор
    Перуката колкото бе страхотен като вратар,толкова е некадърен като президент на БФС!

    Коментиран от #2, #8

  • 2 Левски 1914

    4 32 Отговор

    До коментар #1 от "Историк":

    Бербатов е още по некадърен и мързелив.

    Коментиран от #7

  • 3 33и4и

    32 1 Отговор
    Браво Берба, изхвърляй старите дс негодници от футбола, писна ни от чалга и нагласени мачове, да не говорим за тъпите физиономии на половината президенти, фалш, мафия, и т. Н. всеки знае. Успех Берба!!!
  • 4 Перо

    4 27 Отговор
    Бербатов ли е кормчията на промяната? Тоя цървул себе си не може да оправи,БГ футбола ще оправя! Получавал е пари е джендърски НПО-та и е кукла на конци!
  • 5 фен на Бербатов

    30 2 Отговор
    Браво Бербатов! Спаси българския футбол, че ме е срам като ги гледам!
  • 6 Страдалците

    5 2 Отговор
    Еми айде де де... Направете нещо смислено в скапания си живот и вземете да оправите футбола. От там и държавата, иначе е много лесно пред телевизора да плюете.... Скапана държава, скапан народ.....
  • 7 Историк

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Докато не заеме поста на Михайлов,няма как да знаем,нали?
  • 8 Хаха

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Историк":

    Колко да е бил "страхотен" вратар - върхът на кариерата му са вторите дивизии на Англия и Франция! По това време имахме футболисти, лидери на тимовете си в Премиера дивизион, Бундеслигата и Португалия...