Last news in Fakti

8 Септември, 2021 15:11 1 462 6

БФС гласува датата за провеждането на конгреса – 18 март 2022 година

  • бфс-
  • конгрес-
  • борислав михайлов

В БФС са категорични, че конгресът трябва да е през март, както беше гласувано на предното заседание на Изпълкома

БФС гласува датата за провеждането на конгреса – 18 март 2022 година - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълкомът на БФС започна заседание, на което ще бъде прегласувана датата за провеждането на конгреса – 18 март 2022 година, съобщава БЛИЦ.

По-рано през деня Софийският градски съд, на база иска на Димитър Бербатов, обяви, че извънредният форум за избор на нов президент на футболния съюз ще се състои на 12 октомври тази година.

В БФС обаче са категорични, че конгресът трябва да е през март, както беше гласувано на предното заседание на Изпълкома. Тогава решенията му не бяха приети за меродавни, тъй като Борислав Михайлов не беше вписан като президент. След като обаче това се случи и Боби отново е законен шеф на футболната централа, Изпълкомът се събра днес.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боби Михайлов

    8 0 Отговор
    Конгрес на 18 март 2222 година.ха ха ха ха ха ха ха ха
  • 2 Жан Клод ( с двата ножа)

    11 0 Отговор
    Умиране има, отърване няма!
  • 3 Гост

    15 2 Отговор
    Какво.... БФС не приема решение на българския съд!? Тия циркаджии съвсем се оляха! Конгресът е определен от съда за 12.10 от 10.00 ч. в НДК. Перуката и пасмината му ако щат да се явяват! Решенията на конкреса ще са законни със или без перуки!
  • 4 Doni Brasko

    12 0 Отговор
    Във футбола се разиграва същият сценарий като с Борисов: Хората го плюят и мразят, той си мисли, че дъжд вали. 30 години безхаберие и кражба. Стига вече задушихме се от такива пиявици.

    Коментиран от #6

  • 5 ставраки

    3 1 Отговор
    Пияница махай се от фудбола
  • 6 Селянин

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Doni Brasko":

    Пак боико ви е в устата Но за тъпите глупаци тои има 1 000 000 гласу подаватели Кои отбор има толкова привърженици /освен реал или браса от сусурлево/