Last news in Fakti

15 Ноември, 2021 14:15 1 881 2

Федерер отново е аут от Australian Open

  • роджър федерер-
  • australian open

Швейцарецът все по-рядко намира сили, за да се появява на корта

Федерер отново е аут от Australian Open - 1
Снимка: БГНЕС

Роджър Федерер ще пропусне един от любимите си турнири - Откритото първенство на Австралия, научихме от WhatsNew2day.

40-годишният швейцарец продължава да лекува здравословни проблеми, като вече цели 4 месеца не е стъпвал на корта. За последно той стигна 1/4-финалите на Уимбълдън, където допусна поражение от Хуберт Хуркач, а след това му се наложи да се отдаде на лечение.

Федерер все пак остава на 16 място в световната ранглиста, но с оглед отсъствието от все повече турнири се очертава да изпадне от класацията на водещите тенисисти.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    3 3 Отговор
    Голям спортист е Роджър,но вече му е време да се откаже от този спорт. Стигат му толкова титли и купи. Трябва да даде път на по-младите тенисисти.
  • 2 CaizerSoze

    2 3 Отговор
    Като се откаже, приходите от рекламните договори ще намалеят. Не че ще са малко, но той иска още и още....