Last news in Fakti

15 Ноември, 2021 20:49 1 617 1

Меси започва срещу Бразилия

  • лионел меси-
  • аржентина-
  • бразилия-
  • световни квалификации-
  • южна америка

Мачът е в Сан Хуан в нощта на вторник срещу сряда от 01:30 часа българско време

Меси започва срещу Бразилия - 1
Снимка: БГНЕС

Лионел Меси ще започне като титуляр в дербито между Аржентина и Бразилия от световните квалификации в Южна Америка. Капитанът лекуваше травма и записа само 15 минути като смяна при успеха с 1:0 над Уругвай, но сега обаче той ще стартира от първата минута. Мачът е в Сан Хуан в нощта на вторник срещу сряда от 01:30 часа българско време.

“Онзи ден Лео не беше на оптимално физическо ниво и решихме, че за него ще е най-добре да влезе само за няколко минути. Утре със сигурност той ще играе”, заяви селекционерът Лионел Скалони.

Няма обаче големи шансове за съотборника на Меси в Пари Сен Жермен Леандро Паредес да се възстанови от своите болки. Бразилците вече се класираха за Мондиала, а почти сигурно това ще сторят и аржентинците, които са втори в класирането.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бушприт

    0 0 Отговор
    Яко ще се меси.