Last news in Fakti

15 Ноември, 2021 15:35 1 821 0

Роналдо: Никакви извинения! Португалия ще играе в Катар!

  • кристиано роналдо-
  • португалия-
  • сърбия-
  • световни квалификации-
  • катар 2022

Вчерашният резултат беше тежък за нас, но не и толкова, че да ни пречупи

Роналдо: Никакви извинения! Португалия ще играе в Катар! - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо е разочарован от провала срещу Сърбия в неделя вечер, но е сигурен, че той и неговите съотборници все пак ще се класират за Мондиал 2022. Иберийците се нуждаеха дори от равенство, за да спечелят виза още сега, но допуснаха гол в последната минута за крайното 1:2, което класира директно сърбите вместо тях. Сега на португалците ще им се наложи да минат през бараж.

“Футболът постоянно ни показва, че понякога дори най-ветровитите пътища водят към най-желаното място. Вчерашният резултат беше тежък за нас, но не и толкова, че да ни пречупи. Целта да бъдем на Световното първенство през идната година продължава да е на дневен ред и знаем, че трябва да стигнем там. Никакви извинения! Португалия ще играе в Катар”, написа Кристиано в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА