Last news in Fakti

15 Ноември, 2021 17:20 1 224 0

Разочароващо постижение: Роналдо без точен удар в очертанията на вратата на Сърбия

  • кристиано роналдо-
  • сърбия-
  • португалия-
  • световни квалификации-
  • карат 2022

Гол в 90-ата минута на Александър Митрович донесе победата на балканците и така тимът на Драган Стойкович се класира за Световното първенство

Разочароващо постижение: Роналдо без точен удар в очертанията на вратата на Сърбия - 1
Снимка: БГНЕС

Снощи Португалия допусна обрат и загуба на родна земя от Сърбия, като по този начин пропусна своя шанс да си осигури директна виза за Световното първенство в Катар. Така именно западните ни съседи се класираха за Мондиала, а „мореплавателите“ ще трябва да минат през баражите.

Суперзвездата и капитан на португалците Кристиано Роналдо също нямаше най-добрата си вечер, като не успя да отправи нито един точен удар във вратата на Сърбия. За първи път в тези квалификации 36-годишният нападател на Манчестър Юнайтед не съумява да нанесе точен удар в очертанията на противниковата врата в даден мач.

Иначе гол в 90-ата минута на Александър Митрович донесе победата на балканците и така тимът на Драган Стойкович се класира за Световното първенство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА