Last news in Fakti

25 Ноември, 2021 21:16 4 213 1

Фюри към Джошуа: Ако загубиш реванша с Усик, забрави за мач помежду ни

  • тайсън фюри-
  • антъни джошуа-
  • олександър усик

Двамата британци може и така да не се срещнат на ринга

Фюри към Джошуа: Ако загубиш реванша с Усик, забрави за мач помежду ни - 1
Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри заплаши Антъни Джошуа по любопитен начин, заявявайки, че ще изпусне шанса си срещу него, ако не спечели реванша с Олександър Усик.

Ако Джошуа загуби отново, което мисля, че ще стане, тогава мачът помежду ни няма да се състои. Но, ако ми позволи да се бия с Усик и го пребия, тогава ще се върна и ще ступам и него“, каза „Циганския крал“ пред Boxing Lowdown.

Шампионът на WBC прави всичко възможно, за да се добере до мач за безспорната шампионска титла, но екипът на Антъни Джошуа не иска и да чуе за отказ от директен реванш с Олександър Усик. Той активира клаузата си в договора, като в момента се водят преговори за арената и датата на битката по някое време през пролетта.

От друга страна Фюри ще може още известно време да отложи мача с Дилиан Уайт, който също прави всичко по силите си, за да получи своя шанс.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 До Кубрат пулев

    1 0 Отговор
    Кобра предай на Принцесата заради която Дани Илиев заряза Гери Никол, че Тайсън Фюри я харесва и иска за гадже. И че го заболяло като тя била казала, че ще подкрепи другите ММА. Тайсън Фюри каза, че иска тя него да подкрепя а не другите.