Last news in Fakti

8 Декември, 2021 09:38 1 856 4

Левски намери начин да осъществи трансферна цел

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • футбол-
  • трансфер-
  • велтон фелипе парагуа-
  • велтон

24-годишният футболист вече е сигурен за столичния гранд

Левски намери начин да осъществи трансферна цел - 1
Снимка: БГНЕС

Трансферната цел на Левски – Велтон, може да стане собственост на агенция и след това да се озове на „Герена”. „Сините” от своя страна ще ѝ броят 50 хил. евро след време за правата на нападателя, които към момента до лятото са в Ботафого ПБ.

Така на практика 24-годишният футболист вече е сигурен за столичния гранд. Той се е разбрал с ръководството на клуба и ще подпише договор за 2.5 години. Същото вече стори съотборникът му в бразилския клуб Цунами.

В последните дни имаше интензивни преговори с Ботафого ПБ, но се смята, че нещата вече са уредени. Велтон е готов да пристигне у нас и да бъде представен като ново попълнение на Левски. Не е ясно обаче дали това ще стане преди края на годината или нападателят ще дойде за началото на зимната подготовка.

На „Герена” вече се подсилиха и с гамбийския национал Ноа Сонко Сундберг.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 питам

    6 5 Отговор
    1. Е с каква ще купуват тези футболисти, с трици ли, та те и трици нямат?
    2. Защо ще ги купуват след като лицензът им след Нова година не е сигурен, пък и най-големиОт левскар Боко вече не е на власт да нареди да останат?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Левски 1914

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "питам":

    То не е на магарето работа , гледай си МЕНТЕТО с ТИРЕТО.
  • 3 Левскар

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "питам":

    А теб какво те бърка Левски? Има си директори те знаят сигурен ли е лиценза или не е. Щом го купуват и ще ходят на лагер в Анталия явно нещата се нареждат. Говори се примерно за продажба на Ники и за нов спонсор 8888. Така че при всички случаи Левски няма да фалира доброволно за да измами държавата както направи ЦСКА чрез престъпната схема направена от Стоичков-Ганчев. И между другото дири и тази престъпна схема не е нещо ново още много отдавна Георги Илиев я приложи за Локо Пл така че нищо ново под слънцето един мафиот източва държавата и всички мълчат. А Етрополе защо ще купува нови играчи като дължи на Сердика 4М има и дългове към играчи и треньори и е заплашен от УЕФА да им отнемат лиценза за европа? Аааа забравих адвокатите които твърдяха че ЦСКА София е Литекс сега казват дълговете са разсрочени😊😊😊. Е нали точно това прави и Левски, разсрочва!
  • 4 Локо-Сф

    0 0 Отговор
    Мъри какво ще правиш с толкова много купени юноши от школата в последно време?Добре,че разчиташ на тях с миешко!