Last news in Fakti

8 Декември, 2021 10:12 2 108 4

Славия бие шута на нападател

  • жуниор мапуку-
  • славия-
  • футбол

31-годишният футболист подписа с „белите” през октомври, а преди това тренира известно време с Царско село

Славия бие шута на нападател - 1
Снимка:

Конгоанският нападател Жуниор Мапуку бързо си намери майстора и в Славия. Той беше отстранен от тренировките на отбора за лошо поведение. Очаква се и да бъде освободен в близките дни, пише „Мач Телеграф”.

31-годишният футболист подписа с „белите” през октомври, а преди това тренира известно време с Царско село.

За Славия изигра 5 мача, като не бе титуляр в нито един от тях. Мапуку не попадна в групата за последния мач на столичани – срещу Локомотив Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДТ

    2 0 Отговор
    Че какъв е тоя отбор на белите при тези попълнения ?!?
  • 2 питам

    1 0 Отговор
    С тези футболисти от антиподната боя защо отборът на "Славия" се нарича БЕЛИТЕ?

    Коментиран от #3

  • 3 Доброто старо време

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "питам":

    Всичко вече потъмнява - и футболните отбори, и България и Европа. Яд ме е като разглеждам стари снимки на футболни отбори - когато англичаните бяха англичани, французите - французи, италианците - италианци и т.н. И не само футбола, и в киното, и по улиците на Европа - половината е черно и ислямизирано!
    И сега гледаш Реал с двама испанци или Челси с 1 англичанин, гледаш френски отбор с 1 бледолик...
    Потъналата в комфорт и из.вратени "ценности" Европа и като цяло бялата раса загиват под високопарни слова на политици за демокрация, братство, солидарност и толерантност към нехристияни и неевропейци! Дано с края на ерата Меркел дойдат истински политици, които да въздигнат истинската Европа и тя да заеме отново своето място, което заслужава - на върха на човешката цивилизация!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.