Last news in Fakti

8 Декември, 2021 17:00 1 361 4

Проблемите в ЦСКА са от първия ден, категоричен е старши-треньорът

  • цска-
  • стойчо младенов-
  • рома-
  • карло мухар-
  • лига на конференциите

„Армейците“ ще имат трудности в окомплектоване на отбора за мача с Рома

Проблемите в ЦСКА са от първия ден, категоричен е старши-треньорът - 1
Снимка: Fakti.bg

Стойчо Младенов призна, че проблемите в ЦСКА са още от първия ден, в който той се завърна в клуба, а няколко месеца по-късно изглежда така, сякаш те не са решени, въпреки усилията на спортно-техническия щаб.

Проблемите в ЦСКА са от първия ден. Креативните халфове липсват. Кери е възможно повече да не вземе участие този сезон“, каза Младенов на пресконференцията преди срещата с Рома от Лигата на конференциите.

Ирландецът, който се възроди именно под ръководството на новия треньор, ще се наложи да напусне стадион „Българска армия“ поради лични причини, с който клубът няма друг избор, освен да се съгласи, категоричен е наставникът.

Мотивацията ни е най-малкият проблем“, каза още той, а думите му потвърди Карло Мухар, който заяви, че от дете е гледал мачове на Рома и си е мечтал един ден да играе срещу отбори от подобен ранг, за да се докаже.

ЦСКА и Рома ще спорят помежду си в последен мач от груповата фаза на Лигата на конференциите на 9 декември от 19:45 часа на стадион „Васил Левски“.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Простьо

    5 6 Отговор
    Ревльо Младенов - Плоския
  • 2 Стойчо ПП

    4 6 Отговор
    Вече може да му казват Спойчо ПРОМЯНАТА! Облиза подметките на Румен Радев, на Кирил Петков, на Асен Василев и на Бойко Рашков! Закле се и се прекръсти три пъти как безрезервно вярвал, че можело да помогнат на ЦСКА! Явно чака Rudi Na Lupi, т.нар. "адвокат Руди Василев" да стане министър и да "помага". Реве Стойчо за помощ, като вдовица за помощ зове! СТОЮ ПРОМЯНАТА от с. Плоски

    Коментиран от #4

  • 3 ГЕРЕН

    3 5 Отговор
    ЕИИИИИ... ТОЯ НЕ СПРЯ ДА СЕ
    ОПРАВДАВА.. СЕ ПРОБЛЕМИ ВСЕ НЯКОЙ МУ Е ВИНОВЕН. ПЪК И
    ПАРИ НЯМА. ЖИВЕЕ ПОД ПРАГА
    НА БЕДНОСТ. ПЛАЩАТ МУ ГЛОБИТЕ. РАЙ. МЪРИ Е СКРОМЕН НЕ ГОВОРИ МНОГО НЕ СЕ ОПРАВДАВА. ЗАТОВА И ПРОГРЕСИРА.
  • 4 Безумие

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Стойчо ПП":

    И най-интересното договорът за наем бил подписан от предното ръководство, значи това ртководство не трябва да плаща. Това е добър аргумент Левски да не плаща на Насиру и Хубчев защото догиворите им са при Божков😊. Колко лесно ставали нещата. След адвокатите на ЦСКА които пледираха пред УЕФА че са Литекс това е на второ място по безумие😊.