Last news in Fakti

8 Декември, 2021 16:30 1 569 8

Отчайващо е състоянието на терена на националния стадион, твърди Стойчо Младенов (СНИМКИ)

  • цска-
  • рома-
  • лига на конференциите-
  • национален стадион васил левски

Наставникът на ЦСКА все пак се надява, че игрището ще бъде приведено в нужния вид за мача с Рома

Отчайващо е състоянието на терена на националния стадион, твърди Стойчо Младенов (СНИМКИ) - 1
Снимка: Fakti.bg

Стойчо Младенов се оплака от състоянието на терена на националния стадион „Васил Левски“ само ден преди последния мач от Лигата на конференциите срещу Рома. Наставникът на „армейците“ говори по темата по време на днешната пресконференция преди срещата.

Отчайващо е състоянието на терена. Надявам се все пак, че ще успеят да го приведат в нормален вид за началото на мача“, каза Младенов.

Старши-треньорът все пак не заяви категорично, че това е причината да предпочете спортната база в Панчарево, за да може неговия тим да се подготви за двубоя от евротурнирите.

ЦСКА приема Рома от 19:45 часа в четвъртък, а двубоят единствено би имал значение за италианците, които се целят в първото място, докато за българския тим срещата е протоколна.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чорбата

    8 4 Отговор
    Този човек вече не е Стойчо , а Ревльо .
  • 2 Младенов

    6 2 Отговор
    Ако беше по-добро щяхме да бием, но такс Рома незаслужено може да вземат точка.
  • 3 Гост

    5 2 Отговор
    Каквито ритнитопковците такъв и терена!
  • 4 ЦСКА

    2 3 Отговор
    Ами ако искаш дай някоя заплата за да го оправят!!! Не феновете да ти плащат глобите, КОМПЛЕКСАР НАГЪЛ!!! За съжаление другият ОТВОРКО като теб МоринЬо ще ти нарита задника довечера!!!
  • 5 SS RAZZIO

    4 3 Отговор
    В Ловеч си имаше стадион и се играеха мачове от ЕКТ. Нали така!? Чий го дирят в София тиретата?! Иначе на стадион "Българска армия" са се играли СТОТИЦИ МАЧОВЕ ОТ ЕКТ, но в последните 20 г. един пирон няма забит на този стадион. Собственици: Ганчев - Инджов - ДПС - Лупи - Митал - Божков - Илия Павлов - Вальо Михов...

    Коментиран от #7

  • 6 ГЕРЕН

    3 3 Отговор
    ПАК ОПРАВДАНИЯ. ТОЗИ Е МАЗО.
    ДАЙ НЕКОЙ ЛЕВ ОТ ГЛОБАТА ДА ГО ПО ОПРАВЯТ.
  • 7 Безумие

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "SS RAZZIO":

    Правилата се промениха. За да се играят евро мачове има изисквания. Как си го представя Г Ганчев вътре в Борисовата градина да съборят стадиона и да направят такъв по стандартите на УЕФА? Това е безумие някой осъзнава ли го това? Хора този стадион е вътре в Борисовата Градина. Той не е като Васил Левски да има излаз до транпортна инфраструктура това е някакво безумие. По добре да построят нов национален стадион да им дадът Васил Левски и армията да я премахнат от там.
  • 8 димо

    1 0 Отговор
    На този сельо всичко му пречи