Last news in Fakti

14 Декември, 2021 14:07 1 552 9

Тринадесет спортни клуба на ЦСКА са категорично против търга за базите им

  • цска-
  • спортни клубове-
  • спортни бази-
  • сердика спортни имоти

Настояваме за спешна среща с министъра на младежта и спорта!

Тринадесет спортни клуба на ЦСКА са категорично против търга за базите им - 1

Тринадесет спортни клуба на ЦСКА категорично се възпротивиха срещу заповедта на "Сердика спортни имоти" ЕАД да обяви таен търг за базите и спортните обекти, на които тренират децата и талантите на армейския клуб. Те са изпратили подписка до отговорните институции с молба процедурата да бъде прекратена, като настояват за среща с новото ръководство на министерството. Ето подписката:

До Административен съд - София

До Министъра на младежта и спорта

До парламентарната комисия за спорт

До Председателя на "Сердика спортни имоти" ЕАД

ПОДПИСКА

От спортните клубове, които извършват спортни дейности в спортни обекти , находящи се в спортен комплекс "Къро" и спортен комплекс "Червено знаме".

Изразяваме нашето несъгласие с обявен търг с тайно наддаване за отдаване под наем на спортни бази с решение No: 94/1.12.2021г от "Сердика спортни имоти" ЕАД и апелираме за незабавно прекратяване на тръжната процедура и промяна в статута на горе упоменатите спортни бази - публична държавна собственост, които имат сключени договори със СУ "Генерал Владимир Стойчев" и Министерство на младежта и спорта.

Настояваме за спешна среща с министъра на младежта и спорта!

Подписана от:

СК "ЦСКА-Джудо", Клуб "Гимнастика" ЦСКА, Клуб "Спортна акробатика" ЦСКА, Спорт клуб "Щит", ВК ЦСКА, СК Бокс ЦСКА , Клуб плувни спортове, ЦСКА СК по Джудо "ЦСКА София", СК "Спортна академия ЦСКА", СК "Спортна академия самбо ЦСКА", Колоездачен клуб "Димитър Котев ЦСКА", Колоездачен клуб "ЦСКА Завинаги", БК ЦСКА София.

Тринадесет спортни клуба на ЦСКА са категорично против търга за базите им


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Редута

    13 4 Отговор
    Правлно е да не искат това! ОСВЕН, ЧЕ СЕ ИСКА МЕСЕЧЕН НАЕМ ОТ ЦСКА, КЛУБА ПЛАЩА ОЩЕ И 300 ХИЛЯДИ ЗА ДАНЪК СГРАДИ И ТАКСА СМЕТ!!! Само за пример: От частната фирма Левски, не искат и стотинка месечен наем за държавния стадион и зали! На всичкото отгоре МВР им плаща режийните, а Общината им плаща данък сгради и такса смет !!!

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Крадливи чиновници

    10 2 Отговор
    За Обединени спортни клубове на ЦСКА. "Ето заповед... Провеждат се търгове за всички зали, в които тренират спортовете на клуба. Има право всеки да се яви на търга - физическо, юридическо лице... Спортното училище на ЦСКА е държавно. Карат собствените си деца да тренират в зали, наети от други хора и клубове. Как става това? На една от залите родителите събраха пари да я ремонтират. След това дойде "Сердика спортни имоти", много хареса ремонта и .... реши да ни увеличи наема."

    Коментиран от #6

  • 3 латекс

    4 8 Отговор
    ...талантите на армейския клуб" ... да се смееш ли да плачеш ли. Като им погледнеш футболния клуб пълен с кафевички таланти събирани под палмите, се чудиш за какво са им тези бази..
  • 4 Левски 1914

    4 7 Отговор

    До коментар #1 от "Редута":

    Прочети в " Спортал" интервюто с министър Кузманов и ще видиш , че това " договорче" дето Ганчев го размяташе по БТВ е за задни цели и от ЛЕВСКИ и няколко други отбора НЕ СЕ ИЗИСКВА НАЕМ.
  • 5 Левскар

    4 6 Отговор

    До коментар #1 от "Редута":

    Престани да лъжеш вече. Лъжеш лъжеш лъжеш лъжеш. Сложил си комунистическата петолъчка на гърдите и мислиш че можеш да лъжеш безобразно. Левски сам си плсща режиини!!!! Данъци се плащат от собственик. Левски не е собственик на Герена. Такса смет се плаща заедно с данъка и се дължи от собственик. Наемът се приспада от ремонта на стадиона. Всеки може да отиде на Герена и да види сектор А. Червените комунисти винаги сте правили само едно лъжете лъжете лъжете лъжете.
  • 6 Глупав народ

    2 9 Отговор

    До коментар #2 от "Крадливи чиновници":

    Това го казва мафиот номер едно на държавата и ние трябва да му вярваме? А ние пък си спомняме как на същият морето му разтопи тонове захар и не си плати ДДС. Колко трябва да си глупав да вярваш на един мафиот че и да му се кланяш до земята?
  • 7 аМАКАК

    0 5 Отговор
    Пълни глупости са подобни "подписки"! Все едно на пазара сергиите да се съберат 13 от 50 да представят подписка на СОБСТВЕНИКА, че не искат да им дава на търг сергиите. Ще ги даде като стой, та гледай! Като не им отърва да стават и да се махат! Никой не им е длъжен да им осигурява бази, сгради, инфраструктура и т.н. В цялата страна всеки всичко си плаща. Дори един училищен отбор, ако играе извън училището си плаща. Нещо много си повярваха тези шмекери, че пак ще смучат да гърба на гражданите и на държавата, ама няма да стане! В ЕВРОПА се плаща. При Добри Джуров, Милко Калев Балев и бай Тошо не плащаха.

    Коментиран от #8

  • 8 Пазар

    2 5 Отговор

    До коментар #7 от "аМАКАК":

    Те си мислят че живеят по времето на комунизма😊. Че държавата е длъжна да осигури на държавното ЦСКА всички условия да могат да тренират. Е да ама не дойде демокрацията както ЦСКА 1948 игра на Васил Левски после незнам къде сега така и тука. Плащаш ползваш не плащаш да идва следващият.
  • 9 преса

    4 0 Отговор
    АБЕ ЗАКРИЙТЕ ГО ТОВА ДРУЖЕСТВО СЕРДИКА КАКВО ГО БАВИТЕ