Last news in Fakti

15 Декември, 2021 10:09 1 045 3

ЦСКА купува хърватин от Лех Познан

  • карло мухар-
  • цска-
  • стойчо младенов

Наставникът на „червените” Стойчо Младенов обаче е доволен от услугите на Мухар и се надява, че клубът ще успее да договори постоянния трансфер на футболиста

ЦСКА купува хърватин от Лех Познан - 1
Снимка:

ЦСКА води преговори за откупуването на хърватския полузащитник Карло Мухар. В момента халфът играе на „Българска армия” под наем от полския Лех Познан, а договорът му е до края на сезона.

Наставникът на „червените” Стойчо Младенов обаче е доволен от услугите на Мухар и се надява, че клубът ще успее да договори постоянния трансфер на футболиста.

Близки до клуба твърдят, че ЦСКА е готов да брои 200 хил. евро на Лех за услугите на Мухар. Именно такава е клаузата, заложена в договора на футболиста с полския клуб.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тошо

    2 2 Отговор
    Тия ут Лоич съвсем изкуфяха !!! Тоя хърватин и за 20000 евро не става !!! Аман от глупаци селинджъри микренски !!! Те нямат отбор та и за титла да мислят !!! А бе оня недогърмяния още ли е жив ???!!! САМО ЦСКА 1948 , тия са ЛИТЕКС изгонените !!!

    Коментиран от #2

  • 2 20 cent

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "тошо":

    Махнат ли треньора, тоя е първият, дето ще го последва
  • 3 СДФ

    2 0 Отговор
    Бавен е. Не е динамичен халф и не може да диктува темпото! ЦСКА има трима халфа със същия профил.