Last news in Fakti

15 Декември, 2021 11:50 1 653 7

Майкъла: Дали 18 000 места са достатъчни? Даже са много, като гледам по колко фенове идват

  • цска-
  • георги илиев-
  • гриша ганчев

И ЦСКА, и Левски играят слабо и публиката няма да се върне, докато не станат конкурентоспособни на Лудогорец

Майкъла: Дали 18 000 места са достатъчни? Даже са много, като гледам по колко фенове идват - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият играч и директор на ЦСКА Георги Илиев говори пред “Мач Телеграф” относно плановете на "червените" за реконструкция на стадион “Българска армия”. Майкъла засегна и темата за феновете, като ги упрекна, че не присъстват на мачовете на своя отбор и не оказват подкрепа.

Ето какво заяви той:

"Тези пари, които са обявени за построяването на това съоръжение, са напълно достатъчни, дори малко повече. Това, което сподели Гриша Ганчев, трябва да го използваме, това е шансът. И времето, което е заявено, също е напълно достатъчно. За мен лично този стадион може би ще бъде вдигнат за година и половина. Но сроковете са идеални", започна Майкъла, който преди няколко години прави ремонт на стадиона, докато начело на клуба бяха Димитър Борисов и Иво Иванов.

"Всички изисквания ще бъдат спазени. Дори съоръжението ще бъде малко по-малко като площ, след като се махне лекоатлетическата писта. Просто трябва на всяка цена да бъде използван този шанс и до една година да започне строежът. Има още два-три проекта, които също са прекрасни, но трябва да започнем да работим през идната година. В този проект има определени места за ресторанти и търговски обекти. Има три подземни етажа, а с тях изпълняваме и изискванията за 1000 паркоместа", продължи Майкъла.

"Имаме необходимите разрешения на главния архитект и всички, свързани с този казус. Колкото до парите, които ЦСКА дължи, да се извадят фактурите на всички плащания и да се покажат. Питате ме дали 18 000 места са достатъчни? Даже са много, като гледам по колко фенове идват. И ЦСКА, и Левски играят слабо и публиката няма да се върне, докато не станат конкурентоспособни на Лудогорец. Когато ЦСКА тръгна да фалира, никой не пое инициатива за спасението на клуба, както се случи с Левски. Къде бяха тогава всички привърженици на клуба?! Виждаме и сега какво се случва. Точно сега, когато "червените" се борят за титла с Лудогорец, ходят по 1000 души в най-добрия случай. Сега момчетата и Стойчо Младенов имат огромна нужда от подкрепа, а какво получават? Надявам се да победим разградчани. И те не са в най-добрата си форма. Видяхме ги срещу Пирин", завърши Георги Илиев.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Последния Софиянец

    7 4 Отговор
    Те и в Лоич не пълнеха стадиона ...нищо необичайно за литекса !
  • 3 Тошо

    3 2 Отговор
    Тоз пак знае повече от всички.
  • 4 ЦСКА

    5 3 Отговор
    За родния шампионат и 10 000 места са много, но ЦСКА последните години игра два финала за купата и имаше около 20-30 000 фена. Затова беше удачно стадиона да е за 25 000 зрители, на два етажа, като втория етаж да е за важните мачове, а първия да е за нашия шампионат.
  • 5 Пенсионери

    4 0 Отговор
    Футболът е пенсионерски спорт все по малко зрители ще събира,достатъчно са и 10000 места и по малко дори.
  • 6 П. П

    0 0 Отговор
    Да се направи както трябва защото такъв стадион не се прави всеки ден. Това ще е то....!
  • 7 Ай със здраве

    0 0 Отговор
    Какво да ходя да гледам африканци и бразилци. Комунетата поне имаха български спортисти. Бананова република.