Last news in Fakti

16 Декември, 2021 16:30 694 1

Мениджър от Висшата лига настоява предстоящият кръг да бъде отложен

  • брайтън-
  • томас франк-
  • covid-19

„Омикрон“ започва все по-убедително да завладява Великобритания

Мениджър от Висшата лига настоява предстоящият кръг да бъде отложен - 1
Снимка: БГНЕС

Великобритания бързо бива завладяна от новия щам на коронавируса, като дори редица футболни мачове от Висшата лига бяха отложени в близките дни. Един от тях бе на Брайтън срещу Тотнъм, а мениджърът на „чайките“ Томас Франк настоява ръководството на шампионата да се самосезира и да отложи предстоящия кръг през уикенда, научихме от Sky Sports.

През изминалата седмица бяха отчетени 42 положителни теста за COVID-19 сред елитните тимове, което е рекорд от началото на пандемията.

Франк мисли, че не бива всеки отделен отбор сам да се справя със здравната криза, а са нужни общи мерки, които да ограничат разпространението на вируса. Също така не бива да се допуска едни тимове да трупат точки, като така оказват психологически натиск върху преследвачите си, които ще имат да наваксват.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор
    За разлика от белязания....дълбоко виждащ е оракул...Скоро ще прекратят мачовете в англия за дълго...70,5% са напълно ваксинирани там....та кажете му на младежа дет играе министър -председател на бг....