Last news in Fakti

18 Декември, 2021 15:18 22 125 6

Боксов мач с много бой и кръв завърши с методичен нокаут (ВИДЕО)

  • артур бетербиев-
  • маркъс браун-
  • нокаут-
  • лека тежка категория

Браун остави съдията да му отброи десет секунди в края на деветия рунд

Руснакът Артур Бетербиев защити световните си титли в лека тежка категория, след като победи американеца Маркъс Браун с нокаут в деветия рунд на сблъсъка помежду им. В "Бел Сентър" в Монреал 36-годишният Бетербиев получи много тежка аркада на челото след случаен сблъсък на главите на двамата боксьори, но това не го спря по пътя му към 17-та победа от 17 мача на професионалния ринг (17 нокаута), предаде Гонг.

Бетербиев, който кървеше сериозно от осемсантиметровата рана на главата си, получена в четвъртия рунд, свали съперника си два пъти и в крайна сметка Браун остави съдията да му отброи десет секунди в края на деветия рунд. "Кръвта не ме притеснява. Това е бой. Случват се такива неща. Винаги търся нокаута. Това е още един полезен опит в кариерата ми", коментира руснакът след успеха, с който защити поясите на Световния боксов съвет и Международната боксова федерация.

Този успех може да изведе Бетербиев до мач с другите носители на пояси в категорията Дмитрий Бивол или Джо Смит през следващата година. Бетербиев е считан и за един от малко боксьори, които биха могли да спрат доминатора в супер средна категория Канело Алварес, макар че мексиканецът даде заявка да прескочи горната категория и направо да влезе в полутежка категория през 2022.

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 40 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 руснак

    31 0 Отговор
    В Русия чеченците и дагестанците са голяма сила в ММА, бокса, борбата и самбото.

    Коментиран от #5

  • 4 18см рана

    0 5 Отговор
    Ха ха това цялото лице ли е
  • 5 Алфа Вълкът

    9 9 Отговор

    До коментар #3 от "руснак":

    Туй е бъдещето на Русия - ислямизацията!

    Коментиран от #6

  • 6 Мммм, да

    12 1 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Вълкът":

    Всъщност процентът на мюсюлманите в Русия е по-малък от този в България. Освен това християните от бившите съветски републики в средна Азия и Кавказ масовото се преселват в Русия.