Last news in Fakti

19 Декември, 2021 09:33 8 788 0

Дерик Люис нокаутира Дюкас по брутален начин (ВИДЕО)

  • дерик люис-
  • крис дюкас-
  • нокаут

Срещата започна на бавни обороти и двамата не си даваха зор

Дерик Люис нокаутира Дюкас по брутален начин (ВИДЕО) - 1

Бившият претендент за титлата в тежка категория на UFC Дерик Люис записа пореден успех в клетката на UFC. 36-годишния ветеран сподели октагона с Крис Дюкас в главната битка на UFC Fight Night 199, което се проведе в Лас Вегас. Това беше последното събитие на UFC за 2021 година, предаде mma.bg.

Срещата започна на бавни обороти и двамата не си даваха зор. Дюкас се движеше доста, а Люис го преследваше. Крис започна с лоу кикове и вкара добър удар с лакът. Дерик опита хай кик, след което и атрактивен удар с ритник, но не намери целта.

Двамата скъсиха дистанцията и Дерик засипа с удари Дюкас. Люис успя да нарани своя съперник и двамата влязоха в клинч. Дерик вкара удар с коляно, а Дюкас му вкара няколко удара в главата. Комбинация от последователни десни крошета от Люис и Дюкас падна в безсъзнание.

Дерик спечели с нокаут за 3 минути и 36 секунди. С тази победа той счупи рекорда за най-много победи с нокаут в UFC. Той има 13 победи с нокаут в UFC и оглавява класацията. Дерик се връща към победите и печели 5 от последните си 6 битки в клетката.

Дюкас от своя страна се разделя със серия от 5 поредни победи. Той губи за първи път в UFC.

ВИДЕО от боя:


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА