Last news in Fakti

18 Декември, 2021 22:22 3 433 2

Роналдо надцака американски богаташи за бразилски клуб

  • роналдо назарио-
  • крузейро

Феномена е придобил още един футболен клуб, след като вече негова собственост е испанският Реал Валядолид

Роналдо надцака американски богаташи за бразилски клуб - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Бразилската легенда Роналдо, който е двукратен носител на Златната топка, продължава да развива бизнеса си във футбола. Феномена вече е собственик на испанския Реал Валядолид, а сега е стигнал до споразумение да откупи акциите на бразилския Крузейро.

Самият Роналдо е играл в клуба в периода 1993-1994 потвърди за споразумението с президента на клуба Серхио Сантос Родриго, сключено в Сао Пауло.

Детайлите още не са известни, но Роналдо ще бъде мажоритарен собственик, като може да вземе до 90 процента от акциите на клуба. "Много съм щастлив да приключим тази сделка. Дължа много на Крузейро и искам да го върна там, където му е мястото. Но ни чака много работа. Призовавам феновете да се завърнат на стадиона, защото имаме нужда от подкрепа и единство", заяви Роналдо, който е успял да надцака американските собственици на Ливърпул за акцитие на Крузейро.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Запалянко

    18 4 Отговор
    Изключителен футболист. Съименника му може само да си мечтае да стане като него.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.