Last news in Fakti

8 Декември, 2021 14:57 3 572 0

Роналдо призова критиците да спрат да нападат Неймар за живота му извън терена

  • неймар-
  • роналдо назарио-
  • бразилия-
  • псж-
  • футбол

Ако върна времето, не бих действал на шеста скорост, по-скоро бих останал на четвърта

Роналдо призова критиците да спрат да нападат Неймар за живота му извън терена - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилската легенда Роналдо призова критиците да спрат да нападат Неймар за живота му извън терена. Миналия месец за пореден път той попадна в светлината на прожекторите, след като бе заснет как се забавлява в бар в Сао Паоло, докато беше контузен и пропусна мача на националния отбор срещу Аржентина.

"Аз страдах от същото, като Неймар. Личният живот на известен човек или спортист не трябва да вълнува никого. Какво значение има какво някой пие, яде или не яде?", заяви Роналдо, който също беше известен като почитател на нощния живот.

45-годишният бразилец, който сега е президент на Валядолид, добави, че футболистите се превръщат много бързо от деца във възрастни с пари без да има процес на адаптация. "Ако върна времето, не бих действал на шеста скорост, по-скоро бих останал на четвърта", допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА