Last news in Fakti

19 Декември, 2021 18:34 1 940 1

Версия: Победата на Джейк Пол над Тайрън Уудли е уговорена?

  • джейк пол-
  • тайрън уудли-
  • уговорен мач

Много от феновете в социалните мрежи забелязаха нещо необичайно точно преди нокаутиращия удар

Версия: Победата на Джейк Пол над Тайрън Уудли е уговорена? - 1

Джейк Пол победи Тайрън Уудли с нокаут по време на реванша им снощи. Според някои обаче битката им беше нагласена, въпреки че приключи тежко за бившия UFC боец, пише mma.bg.

Пол спря Уудли в шестия рунд с брутална деснячка. Много от феновете в социалните мрежи обаче забелязаха нещо необичайно точно преди нокаутиращия удар.

Пол направи отчетлив знак с дясната си ръкавици, завъртайки я секунди преди да нанесе тежката деснячка. Това доведе до множество конспирации, че е давал сигнал на Уудли да свали гарда си в този момент.

Версия: Победата на Джейк Пол над Тайрън Уудли е уговорена?

Конспирациите се задълбават и от това, че Пол направи същия знак малко преди да нанесе удара, след което е получил потвърждение от Уудли, който за да го увери, че са на една вълна, удря с лявата си ръкавица крака си, давайки знак, че ще свали гарда си, за да влезе ударът.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    1 1 Отговор
    Е заради какво се е отказал на Фюри брат му според вас? Не е искал да пада от тоя жендар!