Last news in Fakti

3 Януари, 2022 13:40 3 108 21

Наско Сираков намалява заплатите на българите в Левски, първи са близнаците

  • наско сираков-
  • левски-
  • футбол

Любопитна подробност е, че ако Цоневи не се съгласят на новата оферта, няма да заминат за лагера на отбора в Турция

Наско Сираков намалява заплатите на българите в Левски, първи са близнаците - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Левски Наско Сираков е взел решение да намали заплатите на братята Радослав и Борислав Цоневи, твърди БЛИЦ от достоверни източници. Близнаците вече няма да прибират по 10 000 лева на месец, а по 8 хиляди лева. Което прави с по два бона по-ниски финансови възнаграждения.

Любопитна подробност е, че ако Цоневи не се съгласят на новата оферта, няма да заминат за лагера на отбора в Турция. За братята няма друг избор в момента, тъй като липсват каквито и да е било оферти на „Герена“, свързани с тях.

Ще бъдат намалени заплатите и на други български футболисти в Левски, пишат още колегите от БЛИЦ.

„Всичко това е следствие на новата финансова дисциплина. Знаете, че положението в клуба никак не е цветущо“, коментираха лаконично източници от „синия“ отбор.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Насо ментата

    12 2 Отговор
    Браво, истински патриот 😃
  • 2 Уефски

    18 2 Отговор
    На тях и една заплата им стига, нали са близнаци.
  • 3 СЕСТРИ ЦОНЕВИ

    18 2 Отговор
    СЕСТРИ ЦОНЕВИ НА 10 БОНА ЗАПЛАТА. ТЕ НА ДВЕ УМРЕЛИ МАГАРЕТА СЛАМАТА НЕ МОГАТ ДА РАЗДЕЛЯТ ; )

    Коментиран от #8

  • 4 идея си нямам

    23 1 Отговор
    То аз се чувствам обиден,а кво остана за българите в отбора.Взимат чужденци на килограм,дават им тавана на заплатите, а шефчето си идва с мерцедес( такава мисля ,че е колата на снимката).Раев ,като се бие толкова в гърдите как спасявал отбора,що не ходи на "работа" примерно с клио 2012 год модел? Не могат ли да играя само с български футболисти? Цска през 2016 година и славия през 2018 с колко чужденци спечелиха купата на България?

    Коментиран от #7

  • 5 Гнусотия

    5 3 Отговор
    Товс е дежурната новина на Ковачев ала аз съм прасе и искам да покажа свинщината си. ШОК, Уикенд и Галерия имат повече стил от тази гнусотия.
  • 6 Треньорът

    19 0 Отговор
    За сметка на това Наско Раев купува от Африка знаете какви футболисти.

    Коментиран от #9

  • 7 Левскар

    2 12 Отговор

    До коментар #4 от "идея си нямам":

    Хора които през живота си нито са създали една къща за птици нито са продали една ябълка да говорят за бизнес, чорбарска работа. Като съкратиш разходите 2 пъти и приходите 4 пъти по-добре ли ще бъдеш. А тази новина е гнусна измислица.

    Коментиран от #12, #13

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Компромати

    7 12 Отговор

    До коментар #6 от "Треньорът":

    Левски от Африка не купува футболисти и няма нито един Африканец. Само на Сонко единият родител е от Гамбия а другият от Швеция. Сигурно имаш предвид Литекс-Етрополе-ЦСКА?
  • 10 ШОК

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "Алфа Вълкът":

    Ковачев си постигна целта, вестник ШОК пасти да яде.
  • 11 Стоян Александров

    16 1 Отговор
    Ако Сираков намали на българите и с една стотинка това за мен е ТОТАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО. Българиъе да взимат пари е добре стига да са качествени. А защо взимат чужденци с високи заплати ? Сигурен съм че тези са палячовци. 100 %. Леваки в момента не се нуждае от нито един чужденец. Абееее Сирака я помисли малко : ако през сезона българчетата откажат да играят какво ще стане с тези умрели бразилци ? Аз ще ти кажа и те ще спрът да играят и Левски ще плаща за лудо. Щеги гоните и ще плащатенеустойки. Май пак ЗАРОБВАТЕ ЛЕВСКИ. МИСЛЯ, ЧЕ СИ НЕКАДЪРНИК СИРАНИВ, ПРОСТО НЕСТАВАШ. Футболист управник е мноооооогооооо трудно. А ти неставаш

    Коментиран от #16

  • 12 идея си нямам

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Левскар":

    Както искаш ме нарени,но преди всичко съм българин
  • 13 Тази новина,

    11 0 Отговор

    До коментар #7 от "Левскар":

    пич, е жестоката реалност... Без значение дали харесва или не на теб, на мен или на който и да било друг. Тиквата и този БФС съсипаха клуния футбол, а от там и националния отбор. На тях се сърди, а не на коментиращите тук.

    Коментиран от #15

  • 14 Стоян Александров

    6 3 Отговор
    Сиракоооов я кажи откакто си управник от къде намираш пари за Левски ? Левскар съм ама това много ме интересува. Мисля, че има измама. Продал си се на дявола, на бг мутри и мафия. Това не е добре и няма да доведе до нищо хубаво....

    Коментиран от #19

  • 15 Левскср

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Тази новина,":

    Не не е истина близнаците са на Герена в момента отиди ги питай.
  • 16 3.14К

    7 1 Отговор

    До коментар #11 от "Стоян Александров":

    Всички момчета, който освободиха след идването на хасковския каунь и близнаците, спасиха клуба есента и сезона до сега. Без тях вече да бяха изпаднали. Вместо благодарност и коректност, момчетата получиха точно обратното. Кажете ми един отбор след треньорство на Стоилов, да не е фалирал или разпаднал.
  • 17 Нищо не

    3 1 Отговор
    Се казва и не се коментира вьв Припока и дори Локо Сф да речем.Но сьв Левски какво става трябва да се каже на всички.Това не ми харесва.Все едно аз да кажа на моя син че от утре няма да ти давам 1000лв но ти давам 800лв.И защо трябва да го знаят другите хора.Това не професионално .Никой не трябва да знае какво става вьв твоята кьща.Така ги разбирам аз нещата .
  • 18 батко ти .

    9 2 Отговор
    Насо педерасо да вземе да си намали неговата заплата и да си продаде жипката и да спре ботокса на Илиана мумията и ще има пари .
  • 19 Левскар

    2 4 Отговор

    До коментар #14 от "Стоян Александров":

    Хаха знаем ги тези Левскари като теб дето викат абе що не фалирахте като нас и да припознаете някой отбор. Бегай от тука бе припок има си финансови отчети и там се изнасят приходите и разхофите всичко е ясно. Левски не е публична компания тоест не е листната на борсата че всеки припок да бъде уведомяван. Истинските Левскари знаят какво е положението. И не няма да фалираме може да почнете да ревере сега.
  • 20 ГЕРЕН

    0 1 Отговор
    ДА КАЖЕИ ЗА ЗАПЛАТИТЕ НА РЪКОВОДИТЕЛИТЕ. А НА ЧУЖДТЕ?!?
    С ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ И ПОСЛЕ ГОЛЕМИ НЕУСТОЙКИ. ПАК БЪЛГАРИТЕ НА ТОПА. МАХАЙ ТЕ ГИ И КАТО ЛУДИТЕ И ЕТРОПОЛЕ СТАНЕТЕ.
  • 21 Джони

    0 0 Отговор
    Раев ще съкращава заплати нали трябва с жена му да ходят на почивка по островите. Така е винаги е било така тия мухл Сираков пеп за зеле не става от него опита, се бизнесмен да става фалира. Тук взе акциите на Левски даром от Черепа. Сираков дали си е върнал дълга към Гриша Ганчев?