Last news in Fakti

5 Януари, 2022 14:54 1 122 3

Кризата с COVID-19 в Ливърпул се разраства

  • ливърпул-
  • футбол-
  • covid-19-
  • юрген клоп-
  • пепийн линдерс

Асистентът на мениджъра Юрген Клоп - Пепийн Линдерс, също е дал положителна проба за коронавирус

Кризата с COVID-19 в Ливърпул се разраства - 1
Снимка: Twitter

Кризата с COVID-19 в отбора на Ливърпул се разраства. Днес стана ясно, че асистентът на мениджъра Юрген Клоп - Пепийн Линдерс, също е дал положителна проба за коронавирус, потвърдиха от клуба.

Това стана ясно, след като бе отменена предвидената за тази сутрин пресконференция преди полуфинала с Арсенал за Карабао къп в четвъртък, който се очаква да бъде отложен по-късно днес. Линдерс бе начело на мърсисайдци в дербито с Челси, което завърши 2:2, тъй като германецът също е изолиран с коронавирус.

Преди минути пък стана ясно, че тренировъчната база на първия отбор на „червените“ е временно затворена поради бързо нарастващия брой предполагаеми положителни случаи на COVID-19.

Още вчера от Ливърпул поискаха отлагане на двубоя им срещу „артилеристите" в четвъртък, тъй като в тима вчера е имало поредна порция положителни тестове за коронавирус и бройката вече е 15. Най-вероятно ще бъде отменен и двубоят през уикенда на тима срещу Шрюсбъри за ФА Къп в неделя. Вчерашната тренировка на Ливърпул също бе отменена.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bshit

    10 1 Отговор
    Нали целия отбор е надупчен?
  • 2 Верно ли

    7 1 Отговор
    Поне текат ли им носовете, или не???
  • 3 Азазел

    0 0 Отговор
    Клоп се изхвърли, че ще взима само ваксинирани футболисти. И каква ще е разликата? Май ще се окаже, че ако не си бяха били шотове щеше да има по-малко отложени мачове.