Last news in Fakti

8 Януари, 2022 18:40 3 445 4

Шефът на Ферари направи голяма заявка за предстоящия сезон във Формула 1

  • матия биното-
  • ферари-
  • формула 1-
  • сезон 2022-
  • f1

„Искаме да сме конкурентни и в позиция да печелим състезания. Ферари ще гони победи през 2022“, обяви Биното

Шефът на Ферари направи голяма заявка за предстоящия сезон във Формула 1 - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Шефът на Ферари Матия Биното заяви, че новите технически правила на F1 са голяма възможност за Скудерията. Това трябва да позволи на тима от Маранело да се завърне на победния път след като не записа успех през 2020 и 2021.

Ферари не спестиха усилия в подобряването на представянето си миналата година. Италианците вложиха цялата тежест на инженерните си и човешки ресурси в болида за 2022.

„Това, което ще бъде важно за нас през тази година, е да продължаваме да растем. Също така да намалим изоставането си от нашите директни съперници“, сподели Биното.

„Новите правила са ясна възможност. Надеждата на всеки е да бъде конкурентоспособен. Искаме да сме конкурентни и в позиция да печелим състезания. Ферари ще гони победи през 2022“, каза още той.

„Това означава ли че имаме шансове да се борим за титлата? Ако погледна това днес, разликата все още твърде голяма. Но ние сме Ферари. Това е част от нашето ДНК. Важното е да сме способни да се борим за полпозишъна и победата в някои състезателни уикенди. Това е нормалното последствие от непрекъснатия растеж в подобрение“, допълни шефът на Ферари.

„Ще бъда разочарован, ако през 2022 не се представим на ниво“, категоричен бе той.

„В началото на сезона може би ще има разлика в конкурентоспособността на всеки автомобил. Това ще е заради начина, по който всеки автомобил е интерпретирал правилата и решенията за 2022. Важното за нас е да реагираме бързо на всяка слабост и да се справим с нея. Реакцията на екипа ще бъде от ключово значение“, завърши Матия Биното.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sieg

    11 3 Отговор
    Този съсипа Ферари , та не му вярвам много , много. Дано видим повече отбори в борба за титлата.
  • 2 Мунчо юмручето

    8 1 Отговор
    То и аз искам много неща ама реалността е друга
  • 3 Ферарио с пас оффф

    3 3 Отговор
    Да си направят отбор в е-формулата, защото във F1 са много зле напоследък.
  • 4 ИГНАТИЙ

    5 8 Отговор
    ЛУДИЯТ-макс ЩЕ ВИ БЛЪСКА И ИЗХВЪРЛЯ ПИЛОТИТЕ,И ЩЕ ГО ТОЛЕРИРАТ,ЗАЩОТО Л€К€НЦ€ТО € "шампион"!