14 Януари, 2022 17:15 670 2

Поредно нулево равенство между Сенегал и Гвинея на КАН

  • сенегал-
  • гвинея-
  • купа на африканските нации

Шампионатът изглежда се опитва да счупи антирекорда по попадения

Тазгодишното издание на Купата на африканските нации ни предлага една безкрайна вълна от постни мачове, в които головете се превърнаха в мит. Сенегал и Гвинея бяха поредните два тима, които не помръднаха нулите на светлинното табло.

Двата отбора дружелюбно си поделиха владеенето върху топката, а в предни позиции уцелиха рамките на двете врати общо 3 пъти, като нито веднъж Денг и Кейта не се почувстваха наистина застрашени от изстрелите.

Звезди от ранга на Мане, Сар, Наби Кейта и Мориба отново не оправдаха очакванията.

Подялбата на точките все пак означава, че двата тима имат по 4 пункта в актива си, което ще даде шанс на един измежду Малави и Зимбабве да поднесе изненадата в последния кръг, стига по-късно днес също да не завършат 0:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    2 0 Отговор
    Яко уредени мачове. Футболната мафия тук е в стихията си. Загубите за милиярдите залащи на футбол са поголовни. Не е нормално на мачовете в Африка да няма голове. Букмейкърите са на огромни печалби. А кой стой зад тях сами си отговорете.

    Коментиран от #2

  • 2 Стоян Александров

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Гледайте сега какво ще стане на мача Мароко - Коморос. Коморос са световен футболен ГИГАНТ. Гледайте цирк....