16 Януари, 2022 11:04 1 359 1

Унгарци харесаха футболист на Левски, "сините" очакват оферта

  • гьоко зайков-
  • левски-
  • трансфер-
  • оферта

Зайков бе твърд титуляр в схемата на Станимир Стоилов през есента, но по всичко личи, че наставникът не смята да разчита на него за пролетния дял на шампионата

Унгарци харесаха футболист на Левски, "сините" очакват оферта - 1
Снимка: БГНЕС

Левски е в очакване на оферта за защитника Гьоко Зайков от унгарски елитен отбор. Двата клуба вече са в контакт за северномакедонеца, а развръзка се очаква да има следващата седмица. Тогава ще стане ясно дали ще се стигне до трансфер, пише "Мач Телеграф".

Зайков бе твърд титуляр в схемата на Станимир Стоилов през есента, но по всичко личи, че наставникът не смята да разчита на него за пролетния дял на шампионата, а ще залага на новото попълнение Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба. Така Гьоко ще седне на пейката, а заплатата му е доста висока, което го прави доста скъпа резерва. Затова на "Герена" чакат с интерес офертата на унгарския клуб, който по непотвърдена информация е Залаегерсег и с радост ще го продадат за сума от порядъка на 50 хил. евро.

Договорът на Зайков с Левски е до лятото и това е още една причина от клуба да предпочитат да го продадат сега. В същото време шефовете на "Герена" вече сондират пазара за евентуален заместник на северномакедонеца. Основното условие за него е да не се плаща откупна сума и заплатата му да е по-ниска от тази на Зайков.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kieran_tierney

    1 0 Отговор
    В най-важната част от сезона да се решаваме от ключови играчи, които да решат в кой турнир ще участваме лятото не е много правиЛно