Last news in Fakti

16 Януари, 2022 09:34 2 002 5

Левски зацикли с трансфери

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • берое-
  • илиян стефанов-
  • абубакар тунгара

Берое няма да пуснат Илия Стефанов без пари

Левски зацикли с трансфери - 1
Снимка: БГНЕС

Трансферът на Илиян Стефанов от Берое в Левски зацикли. Ръководството на старозагорския клуб отказа да разтрогне договора на халфа по взаимно съгласие. Шефовете били обещали да пуснат играча без пари, но изненадващо променили мнението си, след като разбрали, че интерес към него има от Левски, твърди "Мач Телеграф".

Сега се очаква от Берое да поискат трансферна сума за да пуснат Стефанов да премине на "Герена", а на този етап не е ясно каква ще бъде тя. От Левски обаче предпочитат да залагат на свободни агенти в селекцията си, така че е много вероятно трансферът да пропадне.

Още по-сложна е ситуацията и с другия желан от "сините" футболист на Берое - Абубакар Тунгара. На този етап под Аязмото не щат и да чуят за възможността той да си тръгне без пари. Това прави трансфера му при "сините" трудно осъществим.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехх, колко жалко е да си говедо!

    18 8 Отговор
    Плащайте кухороги евроидиоти, ПЛАЩАЙТЕ!
  • 2 Мафиоти

    11 7 Отговор
    Хахаха от Литекс София говорят за плащане. Енрике ви го каза не са ми платили заплатите. Също Пенев, Акрапивич, конд. треньор, в УЕФА ви съдят десетки играчи на никого не сте платили, Гришата кръв повръща но не плаща, мафиотска работа.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Глупости

    6 2 Отговор
    На Левски му е притрябвал пък Стефанов стига глупости. За Тунгара пък съвсем. Има едно момче в Берое нарича се Киирън Лебон той наистина е добър, но няма да го пуснат евтино.
  • 5 Стоян Александров

    3 1 Отговор
    Спокойно Боруй е пред тотален фалит. Няма да имат пари и за цигари. След два месеца ще си теъгнат всички защото няма да са получавали заплати. Боруй изпада от групата. Всичко е пари. Там няма и за една кутия цигари. Но най- хубавото е че и няма кой да дава вече. Отпадна още един донор на цеца африканска....