16 Януари, 2022 14:00 1 501 2

Още един напуска Левски със свободен трансфер в посока Украйна

  • мартин петков-
  • левски-
  • черноморец одеса-
  • трансфер

"Сините" са постигнали договорка да запазят солиден процент при следваща продажба

Още един напуска Левски със свободен трансфер в посока Украйна - 1
Снимка: БГНЕС

Мартин Петков напуска Левски. Младежкият национал на България ще се събере с Борислав Цонев в Черноморец Одеса.

"Сините" са постигнали договорка за трансфера с украинските си колеги. 19-годишният офанзивен футболист ще премине в редиците на "моряците" със свободен трансфер, а столичани запазват солиден процент при следваща продажба, научи Gong.bg.

Петков трудно намираше място в състава на Левски след завръщането на Станимир Стоилов. Той записа няколко мача като резерва в първенството. Мъри реши да го остави в София при заминаването на отбора за лагер в Турция с идеята да бъде пуснат в отбор под наем. Сега обаче се е появила възможността за трансфер в Черноморец, която удовлетворява както клуба, така и самия футболист.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванушка

    6 0 Отговор
    Поредния Боец на НАТО отпраши да подкрепи Украйна :))
  • 2 Левски се отърва тои е бавен няма

    2 1 Отговор
    Скорост трябва да се привлекът класни играчи като Холмар Утонджи Обертан Спирингс бурабия гари родригез добри играчи с които се постигат резултати а не да се дават пари за треньор и приателчеа да точат Левски те не играят а футболистите a с тези в момента няма как да има резултати