Last news in Fakti

16 Януари, 2022 15:10 3 156 4

Мохамед Салах извива ръцете на Ливърпул

  • мохамед салах-
  • ливърпул-
  • висша лига

Eгиптянинът поискал договор със заплата от 400 000 евро на седмица

Мохамед Салах извива ръцете на Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Подновяването на договора на звездата на Ливърпул Мохамед Салах в момента изглежда като рубикон, тъй като египтянинът постави определени условия, които до момента мърсисайдци не приемат.

Според английските медии Салах е поискал договор със заплата от 400 000 евро на седмица. Бившият нападател на Челси даде да се разбере по време на преговорите чрез своя представител, че не смята, че исканията му са прекомерни.

Кристиано Роналдо печели по 500 000 на седмица в Манчестър Юнайтед, като е на 36 години. В същото време Кевин Де Бройне подписа нов договор с Манчестър Сити миналата година, който му носи по 400 000 на седмица. Агентът на Салах, Рами Абас Иса, използва тези факти, за да убеди ръководството на Ливърпул да се съгласи на подобно увеличение, но засега отговорът от високите етажи е отрицателен.

Преди няколко дни дори Юрген Клоп коментира важната тема, като заяви: „Салах иска да остане, но има и агент“. С коментар по случая излезе и самият футболист, който в интервю наскоро каза, че иска да остане на „Анфилд“, но последното решение зависи от клуба.

Сегашният контракт на египтянина е до 2023 г. и затова Ливърпул трябва да побърза с преговорите, които до момента са в задънена улица, защото може да се стигне до това, което се случи с Жоржиньо Вайналдум, който си тръгна от отбора като свободен агент.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гочо

    17 5 Отговор
    Да си ходи в Египет и да товари пясък на някой камион.Ненаситни хора.Без него можем...не можем без лекарите и хората които движат прогреса...Бизнесмени във футболни екипи...
  • 2 Стоян Александров

    14 3 Отговор
    Ехееееее този много насериозно се взел бе. Ако не е Ливерпуул да е заминал вече за Египет в ятора девизия. Я го вижте, че в национала е най- слабия играч
  • 3 ⚜️Просветен⚜️

    4 2 Отговор
    Не че е лош играч , обаче да се оглеждаш в заплатата на Роналдо ??? Може би ще е добре хората от Пуул да му обяснят разликата между 5 златни топки и Нула!!!
  • 4 Батето

    1 2 Отговор
    Тоя брадатия гибон,къде се сравнява с Роналдо.Видяхме го солко струва в националния си отбор.Пълна нула ! Египетския Бербатов.