Last news in Fakti

4 Март, 2022 19:11 10 119 3

Салах: Повярвайте ми, бях шокиран

  • мохамед салах-
  • златна топка-
  • златната топка

Три месеца след награждаването играчът на Ливърпул реши да коментира подредбата за Златната топка

Салах: Повярвайте ми, бях шокиран - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Мохамед Салах беше един от основните кандидати за Златната топка, но в крайна сметка се нареди на седмо място в надпреварата. Наградата отиде при Лионел Меси.

Три месеца след награждаването играчът на Ливърпул реши да коментира подредбата за Златната топка, като сподели, че е шокиран от седмото място.

"Повярвайте ми, бях шокиран, когато видях, че съм на седмо място. Не бих искал да говоря за конспиративни теории, не би било честно спрямо победителите. Просто ме интересува как някои държави гласуваха. Мисля, че тук има изненадващи резултати", заяви Салах.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Катар 22

    17 1 Отговор
    Какво повече да се каже
  • 2 Чичи

    23 0 Отговор
    Това момче, игра за Базел срещу Лудогорец и още тогава ми събра очите. Играта му, е наслада за окото. А тази награда на Меси е абсурдна, след слабата му година и смяната на клуба, ама видиш ли взел Копа Америка, да не го обидят.
  • 3 Алито от София

    2 1 Отговор
    Много хора мислихме че златната топка найстина щеше да е за Саллах, но стават и грешки, като се замислим, Саллах е много добър футболист, но няма това постоянство, докато Меси, поне в Барса си знаеше ролята, и беше постоянно на ниво голове и асистенции, но в ПСЖ не е същия, не му дават свобода на неговия стил на игра, много класни футболисти, само в за Франция, на вън са нула, но може и меско да е решил без зор да си взема тези хубави пари за които е в ПСЖ, а Саллах е млад, скоро ще я вземе, левандовски е тип Роналда, повече чака на готово и някоя друга дузпа, в Саллах е бъдещето на футбола и златни топки, е не онези висящите