Last news in Fakti

16 Януари, 2022 19:50 1 445 9

Ново попълнение на Левски се контузи в турнира за Купата на Африканските нации

  • ноа сонко сундберг-
  • левски-
  • гамбия-
  • мали-
  • купата на африканските нации

Бранителят започна като титуляр и игра като десен бек за „скорпионите”

Ново попълнение на Левски се контузи в турнира за Купата на Африканските нации - 1
Снимка: БГНЕС

Новото попълнение на Левски – Ноа Сонко Сундберг, получи контузия по време на мача между Гамбия и Мали от турнира за Купата на Африканските нации. Двубоят завърши наравно 1:1.

Бранителят започна като титуляр и игра като десен бек за „скорпионите”.

В 70-ата минута Сонко падна на тревата и поиска медицинска помощ, показвайки, че има разтежение. Той бе заменен от Сайди Янко. Все още не е ясно колко време ще отсъства.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Муаха-ха-ха-ха...

    6 5 Отговор
    Поредният куц кон у Луевски !

    Коментиран от #3

  • 2 Лост

    4 2 Отговор
    Да няма сега:"-Ну Зайков. Ну погоди! ".
  • 3 Стоян Александров

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Муаха-ха-ха-ха...":

    Левскар съм. Да вече е куц, а може и куц да е бил, ноооооо е с огромна заплата. Позор за Мъри. Гонете нашите и взимайте тези куци и с огромни заплати коне. Казах, че има нещо гнило тук. Перът се пари. Да влиза милицията и да ни провери. Тук има мнооооогооооо мръсни пари. Пак ще сме дъно. Ни публика, ни юноши нито нищо. Няма да стъпя на стадиона за да гледам богаташи надути. Искам само българи. Никакви чужди....

    Коментиран от #4

  • 4 Левскар

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "Стоян Александров":

    Стояне всички разбрахме че си от Литекс София спри да се излагаш. Много е забавно да се гледат хора които първо припознават Литекс а после се пишат и Левскари😄. Иначе Левскари Цонко направи много добър мач срещу Мали които са доста силни. Браво на момчете, не е сериозна контузия и със сигурност това момче знае какво прави. Голям джакпот за Мъри.

    Коментиран от #5

  • 5 Стоян Александров

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Левскар":

    Левскар съм вче писах. Не го пренебрегвай това. Така, че мисли малко повече. Цеца за мен е едно НИЩО. Ноооооо Левски отново върви към пълен провал. Само българи и то на 100% могат да донесът слава и бъдещи успехи на Левски. Включително и публика и от та и пари. Нищо друго няма да е успех. Левски до сега не е продал нито един чужденец на водещ отбор в Европа и няма и да продаде. Факт. Искам 100 % български и левскарски отбор.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Левскар

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Стоян Александров":

    Ако беше Левскар щеше да гледаш по Ринга Цонко, момчето играе много добре. Искал само Българи??? Е хубаво ако вземем Десподов, Чочев, Делев, Турицов, Евтимов това по-добър Левски ли ще е? Мъри ти каза ще има хора от школата и те са в Турция. Може да ги преброиш колко момчета има над 10 са. Не може да пуснеш всички титуляри един да вадиш на година супер. Ето Краев и Марин Петков са вече титуляри. Галчев малко му трябва, идва Асен Митковси голям талант. Скоро и Ники ще замине идва Андреев. Как ще пускаш 11 юноши та те ще паднат два мача и психиката им ще бъде на загу.. няци. Остави Мъри на мира, първо дисциплина второ отборен дух трето много работа. Ей го Боби Цонев ок Левскар ама заплата 20 бона а Краев под 10. Е добре какъв отбор правиш като играчите се гледат накриво и питат той защо взема тези пари а на мен толкова.
  • 7 Шматко спри глупостите само българи

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Стоян Александров":

    Искал,алоо ти добре ли си?няма добри български футболисти трябват играчи като Обертан за които взехме 1милион и Спирингс.Единствения добър българин е Живко Миланов другите не стават няма да има резултати защото играчите не са добри а Мъри и Наско харчат пари напразно и се хранят взаимно с приателчетата си.
  • 8 кУмУнист

    0 0 Отговор
    Това е мениджърска врътка, за да играе в Левски навреме.
  • 9 kieran_tierney

    0 0 Отговор
    Един от малкото извьн европейски турнири, в който можем да видим играчи от Ефбет да представят родното пьрвенство