Last news in Fakti

17 Януари, 2022 09:17 1 508 9

Левски привлече четвърти футболист

  • селекция-
  • левски-
  • станимир стоилов-
  • нидерландия

„Сините“ ще се подсилят с нидерландски централен защитник

Левски привлече четвърти футболист - 1
Снимка: БГНЕС

Левски привлече четвърти футболист за пролетния полусезон. „Сините“ ще се подсилят с нидерландски централен защитник, съобщава „Мач Телеграф“. Преговорите с въпросния играч, чието име се пази в тайна, са финализирани. Предстои в близките дни той да се присъедини към лагера на тима в Турция. Към днешна дата не се знае единствено дали „лалето“ първо ще дойде в София, за да мине прегледи и да подпише или направо ще пътува до Белек и там ще го изследват преди договора.

Левски продължава да следва стриктно трансферната си политика и по отношение на нидерландеца. Тоест – играчът идва като свободен агент и клубът няма да плаща за правата му.

Бранителят ще се превърне в четвъртото ново попълнение на тима. Преди него „сините“ подписаха с Ноа Сонко Сундберг и бразилците Уелтън и Цунами.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    4 2 Отговор
    Щом е централен защитник Зайков си заминава. И понеже сега ще започне плюенето да кажа няма виновен. Договорът на Зайков изтича лятото, не му харесва в Левски нормално забавени заплати искат да му я намалят да е в синхрон с другите играчи, няма проблем. Благодарим на Зайков за добрата игра да е жив и здрав и успех за напред. Следващият е Горанов. Той трябва да си прецени дали тези пари които му дават го удовлетворяват и да бъде честен към всички. Ако не харесва заплатата никой няма да го обвини че не е Левскар все ак има си семейство човека.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Говедо

    2 3 Отговор
    Само в България фалирал отбор може да купува играчи

    Коментиран от #8

  • 7 Левскар

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Aлфа Bълкът":

    Да Зайков е Българин😄😄. Шелис и той е Българин😄😄😄. А ти си чорбар нали? Става въпрос за отбора, заплатите са на това ниво никой няма да е превилигирован с 20К заплата дори и Боби Цонев. Момчетата с такива заплати трябва да преценят какво да правят и никой няма право да им се сърди.
  • 8 Махалата

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Говедо":

    Гунчо купува означава да си платиш разбра ли. Ние не купуване а вземаме. След като Зайков напусне заплатата която се дава на него 2/3 от нея ще се дава на новият и 1/3 ще се спести. Вие от махалата обаче от математика не разбирате, едва ли разбра какво ти написах.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.