Last news in Fakti

20 Януари, 2022 14:18 2 433 6

29-годишен вратар се удави по време на почивката си на екзотичен остров

  • фк уембли-
  • рахийм белгрейв-
  • трагедия-
  • футбол-
  • вратар

Инцидентът се е случил, докато стражът е плувал в реката Париа край курортното селце Бланшисес

 29-годишен вратар се удави по време на почивката си на екзотичен остров - 1
Снимка: Twitter

Трагичен инцидент почерни полупрофесионалния лондонски отбор ФК Уембли. 29-годишният вратар на клуба Рахийм Белгрейв се е удавил по време на ваканцията си в Тринидад и Тобаго.

Инцидентът се е случил, докато стражът е плувал в реката Париа край курортното селце Бланшисес. Негови приятели в крайна сметка успели да го извадят от водата, но докато чакали линейка, Белгрейв издъхнал.

„С огромна тъга съобщаваме за смъртта на Рахим „Бърди“ Белгрейв. Изпращаме съболезнования на семейството и на близките му”, написа ФК Уембли. С клуба, играещ в окръжните групи, вратарят подписва през 2018 г.

Футболната асоциация на екзотичната карибската страна също почете паметта на Белгрейв. В миналото той се е състезавал за младежкия национален отбор на родината си.

Рахийм беше член на националния младежки отбор до 17 години 2008-2009 под ръководството на тогавашния треньор Антон Корнел. Той беше син на бившия селекционер на националния отбор Дейвид Мохамед. Нека почива в мир.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вода в ушите

    10 0 Отговор
    негрите са слаби плувци!

    Коментиран от #4

  • 2 Зззз

    6 0 Отговор
    То и на екзотичните места дебне смъртта, особено ако си въобразяваш, че си хванал бога за шлифера.!
  • 3 Знайко

    6 0 Отговор
    Да си отишъл до топлото Карибско море и да вземеш да плуваш в някаква си кална река??? Че и да си "пийнеш" доста от нея.
  • 4 Знайко

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "вода в ушите":

    " ... са слаби плувци!"

    Аз пък защо досега все си мислех, че са слаби скиори и хокеисти?
  • 5 Дам

    6 2 Отговор
    "Трагичен инцидент почерни"... Ето го резултатът от задължителните ваксини на футболистите в Англия! Лека му земя, но нека подчертая, че той е почернен по рождение...
  • 6 Бог да го прости

    0 0 Отговор
    Ако не беше вратар нямаше да разберем, че се е удавил.