Last news in Fakti

20 Януари, 2022 23:15 1 074 0

3 точки стигнаха на Тунис, за да продължи в елиминациите на КАН

  • купа на африканските нации-
  • тунис-
  • мали-
  • мавритания-
  • гамбия

Последният кръг от груповата фаза приключи

Груповата фаза в Купата на африканските нации официално приключи тази вечер с мачовете от Група F, където Тунис успя да продължи напред само с 3 точки.

Гамбия триумфира над тунизийците с 1:0, като това не попречи и на двата тима, за да се класират на елиминациите. Гамбийците събраха 7 точки и финишираха на второ място, докато Тунис се оказа един от най-добрите трети отбори в групите.

В другата среща Мали нямаше особени проблеми с Мавритания, тъй като тимът вкара две ранни попадения в двете полувремена, за да си гарантира успеха и първото място.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА