Last news in Fakti

21 Януари, 2022 20:00 5 105 0

Диего Коста си намери нов отбор и той не е Арсенал

  • диего коста-
  • коринтианс-
  • арсенал-
  • атлетико минейро

Бразилецът с испански паспорт все пак ще смени клубната си принадлежност

Диего Коста си намери нов отбор и той не е Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Диего Коста е в напреднали преговори за новия си договор, но той няма да бъде с английския Арсенал, както твърдяха редица медии на „острова“. Спортният журналист Фабрицио Романо разкрива, че бившият национал на Испания е на крачка от Коринтианс.

33-годишният таран разтрогна контракта си с Атлетико Минейро, след като спечели шампионата на страната с тима, а веднага след това се появиха слуховете, че той е готов да се пробва още веднъж в големия европейски футбол.

Коста обаче осъзнава, че дните му на футболното игрище са преброени, а и фактът, че е по-известен с лошия си нрав го прави неособено привлекателна фигура за водещите клубове.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА