Last news in Fakti

22 Януари, 2022 18:00 2 217 2

Марсилия отказва да върне играч на Челси, докато не получи компенсации

  • емерсон-
  • челси-
  • марсилия

Бразилецът с италиански паспорт се оказа нужен след множеството контузии в лагера на „лондончани“

Марсилия отказва да върне играч на Челси, докато не получи компенсации - 1
Снимка: БГНЕС

Емерсон Палмиери се превърна в ябълката на раздора между Челси и Марсилия, защото „лондончани“ искат да го върнат предсрочно от наема, но французите отказват да го освободят без да получат нужните компенсации за това, научихме от спортния журналист Фабрицио Романо.

Смята се, че „сините от Стамфорд Бридж“ са предложили €4 млн. на френския тим, за да може да си върнат левия бранител, но сумата не покрива изискванията на клуба.

Емерсон бе счетен за ненужен от Томас Тухел през лятото, въпреки че бе един от двамата европейски шампиони заедно с Жоржиньо. Очевидно германецът е смята, че Бен Чилуел и Маркос Алонсо ще му бъдат достатъчни, за да покрият нуждите на тима от леви защитници, но английският национал се контузи тежко и ще пропусне остатъка от сезона. Това оставя Тухел единствено с ветерана Алонсо и по тази причина той си иска Палмиери обратно.

Ако Марсилия и Челси не се споразумеят възможно най-скоро, тогава английският тим ще трябва да потърси нови възможности в академията си, ако не иска да инвестира в нови футболисти на този пост през януари.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фактос

    4 0 Отговор
    Преди да пишете статия, вижте хубаво информацията си, Емерсон играе в Лион, не Марсилия
  • 2 Красимир Петров

    1 0 Отговор
    Каква спортна журналистика има в България? Че вие дори не знаете отборите и кои футболисти играят в тях. Е. Палмиери играе в Лион, а не в Марсилия! Груба, много груба грешка.