22 Януари, 2022 22:00 865 1

Севиля едва се измъкна от позор у дома срещу Селта, но щетите все пак са налице

  • севиля-
  • селта

„Андалусийци“ може да се окажат с 6 точки пасив от върха след края на този кръг

Севиля едва се измъкна от позор у дома срещу Селта, но щетите все пак са налице - 1
Снимка: БГНЕС

Севиля едва не допусна изненадата на кръга в домакинството си на Селта, след като отборът трябваше да гони обрат от 2 гола пасив, въпреки че тимът е единственият, който все още има реален шанс, да оспори титлата на Реал Мадрид.

Серви и Аспас нанесоха своите удари за „келтите“ в последните минути на първата част, което принуди Юлен Лопетеги да преосмисли решенията си за титулярните 11 и направи три промени в редиците си още на почивката.

Именно Папу Гомес и Оливер Торес зарадваха наставника си, след като в рамките на 3 минути успяха да възстановят паритета до 2:2.

Точките обаче бяха поделени, което означава, че „рохибланкос“ потенциално може да остане на 6 точки от върха, ако Реал Мадрид спечели в неделя своето домакинство на Елче.

Селта пък се стабилизира още повече в средата на класирането и дори има основания да мечтае за класиране в горната половина, ако успее през пролетта да натрупа малко повече точки пред собствена публика.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бензема

    0 1 Отговор
    Форца реал меренге