Last news in Fakti

23 Януари, 2022 13:30 4 774 7

Надал оцеля в най-тежкия си мач дотук на Australian Open

  • рафаел надал-
  • australian open-
  • адриан манарино

Испанецът имаше нужда от половин час, за да спечели тайбрека в първия сет срещу Манарино

Надал оцеля в най-тежкия си мач дотук на Australian Open - 1
Снимка: БГНЕС

Рафаел Надал изигра най-тежкия си мач от началото на тазгодишното издание на Australian Open, въпреки че в крайна сметка спечели с 3:0 сета срещата си с Адриан Манарино.

„Матадора“ имаше нужда от половин час в тайбрека на първия сет, за да стигне до крайното 16:14 и да сломи съпротивата на вдъхновения французин.

След това обаче 33-годишният левичар започна по-лесно да губи собствените си подавания, като явно предходният двубой с Аслан Карацев си оказа влияние, защото той продължи почти 5 часа.

Надал се класира на 1/4-финалите след 7:6(14), 6:2 и 6:2, а там вече го очаква Денис Шаповалов, който се справи с Александър Зверев в три сета.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    17 14 Отговор
    Какво ни пука за този предател. И за Гришо същи. Ако има нещо за Ноле пишете иначе този покварен турнир в една поробена страна не ни Ентерисува.... ок.

    Коментиран от #3

  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 7 Отговор
    Нееееее!!!!!!!.Манарино Няма психика да спечели срещу Надал.Дори да има 10матч бола ,няма да спечели!Следващия мач на Надал ще покаже дали ще оцелее......ще ми се финал Мон фис Чилич...не е невъзможен...виждате ли Господ Джока колко тенисисти е унищожил....Ако Джокович играеше вече Мон фис щеше да е аут от турнира,а сега е на Четвъртфинал...

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мачкай

    7 10 Отговор
    Рафа
  • 5 Джокович

    9 17 Отговор

    До коментар #2 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Може да е спортист ,но не е спортсмен!Дребен балкански лъжлю.
  • 6 реалист

    5 2 Отговор
    Много народ се опита да му осигури първото място за последен път, за да завърши като най-добър, но който си го може си го може / Ноле/. Този път не са дозирали опиатите, които му дават и той ще покаже "какво може". Победата ще е за който заслужава най много след "отстранения" - Медведев.
  • 7 Даниел Л.

    5 4 Отговор
    Рафаел Надал е велик шампион.