Last news in Fakti

24 Януари, 2022 19:00 1 986 2

Папата даде автограф на Лионел Меси (СНИМКИ)

  • лионел меси-
  • папа франциск-
  • еманюел гобиляр

Едва ли има много хора по света, които предлагат, вместо да искат автограф от Меси

Папата даде автограф на Лионел Меси (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС

Всеизвестен факт е, че Папа Франциск е отявлен почитател на футбола, но въпреки това той не влезе в ролята на запалянко при контакта си с Лионел Меси, а на човек, който оставя автографа си върху тениска на Атлетика Ватикана - футболният тим на най-малката държава в света, научихме от профила на клуба в социалните мрежи.

Звездата на ПСЖ бе посетен лично от френския епископ Еманюел Гобиляр след мача му срещу Реймс от Лига 1, за да му подари фланелката с безценния автограф.

Жестът обаче първо бе направен от Меси. През миналия октомври той сложи подписа си върху екип на „парижани“ и го изпрати по френския министър-председател Жан Кастекс, за да стигне до Папата.

Епископ Гобиляр сподели след това, че главата Римокатолическата църква се моли често за здравето на своя сънародник, който пък наскоро преболедува COVID-19.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Позор

    1 1 Отговор
    ПЕДОФИЛА ПАПАТА(И ВСИЧКИ СВЕЩЕННИЦИ ДЕТО "ОПРАВЯТ" МОМЧЕНЦА) ДАЛ АВТОГРАФ НА МЕСИ? МЕСИ,НЯМА ДА СТАНЕШ ПО-БОГАТ С ТАЯ РЕКЛАМА...ИМАШ ДЕЦА И МОЖЕШЕ ДА ОТКАЖЕШ...АМА,СИ ЛАКОМ ЗА ПАРИ!
  • 2 Limonel Merci

    0 0 Отговор
    папата даде автограф на Меси,а Меси в замяня ня това благослови папата