Last news in Fakti

26 Януари, 2022 14:03 1 151 0

Още един нападател не иска да преминава в Арсенал

  • реал сосиедад-
  • александър исак-
  • арсенал-
  • висша лига

Шведът бе спряган много настойчиво за трансфер на “Емиратс” в последните месеци и смятан за един от сериозните кандидати за подсилване на атаката на тима

 Още един нападател не иска да преминава в Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Реал Сосиедад Александър Исак най-вероятно ще остане в сегашния си тим и ще откаже евентуален трансфер в Арсенал, съобщава испанският вестник “Мундо Депортиво”.

Шведът бе спряган много настойчиво за трансфер на “Емиратс” в последните месеци и смятан за един от сериозните кандидати за подсилване на атаката на тима.

Въпреки това испанското издание информира, че той ще предпочете да остане на “Реале Арена” поне до лятото и да помогне на отбора в борбата му за класиране в Шампионската лига. В момента Реал Сосиедад заема 6-ото място в класирането с 34 точки, но е само на 2 от Атлетико Мадрид, който е четвърти.

От своя страна това е второ разочарование за Микел Артета, който желае да подсили на всяка цена Арсенал в офанзивен план, но само преди дни стана ясно, че и цел номер едно Душан Влахович също е отказал премине при лондончани, защото предпочита трансфер в Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА